Sari la conținut
florin-andone-un-nou-gol-pentru-cordoba

Atacantul român Florin Andone a marcat golul echipei Cordoba CF, duminică, în deplasare, în meciul cu CD Tenerife, încheiat cu scorul de 1-1, în etapa a 14-a a ligii secunde spaniole de fotbal.

Florin Andone a deschis scorul pentru andaluzi în minutul 61, gazdele egalând pe finalul partidei, prin Nano (85). Internaționalul român, care săptămâna trecută a reușit primul său gol în tricoul echipei naționale (în partida amicală cu Italia, egalând pentru 2-2, n. red.), a jucat tot meciul pentru Cordoba, primind un cartonaș galben în minutul 90.

În clasament, pe primul loc se află Osasuna Pamplona, cu 26 puncte, urmată de Cordoba CF, 24 p, CD Alaves, 23 p, SD Ponferradina, 22 p, Real Oviedo, 22 p, Gimnastic de Tarragona, 22 p, etc. CD Tenerife se află pe locul 15, cu 17 puncte.

În ierarhia marcatorilor, Florin Andone are șase goluri, fiind la egalitate cu Alex Alegría (CD Numancia), Lago Junior (CD Mirandes) și Roberto Torres (Osasuna), devansați de David Rodriguez (AD Alcorcon), Yuri (SD Ponferradina), fiecare câte 8 goluri, Sergio Leon (Elche CF) și Susaeta (Real Oviedo), câte 7 goluri.

Comentarii

Ultimă oră