Sari la conținut

Focuri de armă la Paris într-o intervenție a Poliției (VIDEO)

focuri-de-arma-la-paris-intro-interventie-a-politiei

Update 09.48:

Conform unor surse din cadrul poliției franceze, trei teroriști au fost uciși și alți trei au fost arestați în raidul din această dimineață din Saint-Denis, un cartier din nordul Parisului.

Update 09.39:

Conform presei franceze doi teroriști au fost uciși, femeia care s-a aruncat în aer și un altul ucis de lunetiștii poliției franceze. Din păcate, un civil care a fost prins în mijlocul schimbului de focuri și-a pierdut viața. Trei polițiști au fost răniți în raidul poliției franceze din această dimineață din Saint-Denis.

Update 09.11:

Trei persoane au murit și trei polițiști au fost răniți în operațiunea poliției franceze din Saint-Denis. Conform presei franceze, o femeie s-a aruncat în aer în timpul raidului din această dimineață. Operațiunea îl vizează pe cel care este suspectat a fi „creierul” atentatelor de vineri din Paris, Abdelhamid Abaaoud. Se pare că Abaaoud se află într-un apartament din Saint-Denis alături de mai mulți suspecți de terorism.

Update 08.30:

Cinci explozii au fost auzite în urmă cu doar câteva momente la locul operațiunii poliției franceze din Saint-Denis.

Update 08.19:

Doi suspecți au murit și trei polițiști au fost răniți în raidul poliției franceze din această dimineață din Saint-Denis. Operațiunea îl vizează pe cel care este suspectat a fi „creierul” atentatelor de vineri din Paris, Abdelhamid Abaaoud. Se pare că Abaaoud se află într-un apartament din Saint-Denis alături de mai mulți suspecți de terorism.

Update 07.50:

Poliția franceză a încercuit o clădire de apartamente din Saint-Denis unde se presupune că se află suspecți ce ar fi avut legătură cu atentatele de la Paris de vineri noaptea. Din informațiile oferite de presa franceză se pare că unul dintre suspecți este Salah Abdeslam. Doi bărbaţi vizaţi de asaltul forţelor speciale Raid la Saint-Denis, aflat încă în desfăşurare, ar fi fost ucişi, potrivit unei surse din poliţie, care a adăugat că un al treilea bărbat ar putea fi de asemenea mort. Această informaţie nu a fost deocamdată confirmată, deoarece operaţiunea este încă în desfăşurare, cartierul fiind înconjurat de forţele de securitate. Cel puțin un polițist a fost rănit în această acțiune.

O intervenţie a forţelor speciale franceze Raid are loc în această dimineaţă la Saint-Denis, o localitate situată la periferia Parisului, unde se pot auzi numeroase focuri de armă şi detonări, locuitorii fiind avertizaţi să rămână în case.Numeroase focuri de armă au fost auzite în centrul oraşului începând cu ora 4.30 (5.30, ora României), mai mulţi locuitori fiind treziţi din somn din cauza schimburilor de focuri. La ora 5.00 (6.00, ora României), încă se auzeau numeroase detonări şi sunetul sirenelor de la vehiculele serviciilor de intervenţie. Comisariatul din Saint-Denis le-a recomandat locuitorilor să rămână în case, dar în jurul orei 5.20 (6.20, ora României), tirurile de arme par să se fi calmat. La Saint-Denis, în apropiere de Stade de France, a avut loc primul atentat de vineri noaptea, când un kamikaze a detonat încărcătura explozivă pe care o avea asupra sa, omorând o persoană şi rănind alte 30.

Sursa: Mediafax

Comentarii

Ultimă oră