Sari la conținut

„Folk Rock Fest Piatra Craiului”, la Zărneşti, între 15 şi 17 august

folk-rock-fest-piatra-craiului-la-zarnesti-intre-15-si-17-august

Oraşul Zărneşti va găzdui, în perioada 15-17 august 2019, festivalul Folk Rock Fest Piatra Craiului!

„Folk Rock Fest Piatra Craiului” le propune o experienţă inedită celor care vor să-şi petreacă trei zile într-un parc naţional şi să participe, în acelaşi timp, la concerte şi petreceri în aer liber cu muzică rock, rock alternativ, indie şi folk. Va fi o super tabără, cu camping dotat cu cinema, locuri de joacă pentru copii, activităţi şi ateliere, chiar la intrarea în Parcul Naţional Piatra Craiului.

Ziua vor fi organizate trasee pe munte, lecţii de escaladă, concursuri de mountain bike, ateliere creative, iar seara vor fi concerte, într-o poiană amenajată de artişti plastici şi peisagişti cu elemente şi obiecte inspirate din mitologia şi istoria muntelui”, au explicat reprezentanţii Asociaţiei Ecoturistice Zărneşti-Piatra Craiului (AEZPC), organizatorul evenimentului.

Pe scena festivalului vor urca nume importante de artişti folk şi rock din România, precum Mr. Jurjak, The Mono Jacks, Toulouse Lautrec, The Case, Nourunegru, Emeric Imre, Daniel Fat, Vita de Vie, Implant Pentru Refuz, Luna Amara, The Different Class, Tapinarii, Bucium, Ovidiu Scridon, Dinu Olarasu, Coma, Trooper, Byron, Robin and the Backstabbers, Via Daca, Titus Constantin sau Daniel Iancu.

Potrivit organizatorilor, 16 hectare au fost amenajate doar cu materiale prietenoase pentru mediu, cu arhitectură şi scenografie inspirată din natură şi mitologia spectaculoasă a parcului naţional.

„La amenajare au luat parte artişti plastici, sculptori şi pictori printre care şi IRLO, cunoscut pentru picturile sale murale ieşite din comun. În plus, festivalul va avea un spaţiu de camping de 5.000 de corturi, zonă de plajă, zonă de party, ecrane de proiecţie pe care se vor vedea imagini cu animalele sălbatice surprinse de camerele de supraveghere ale parcului naţional.

Întregul concept este gândit să aducă cât mai aproape de oameni experienţa naturii sălbatice, a perspectivei de pe creasta muntelui, a emoţiei pozitive pe care natura o provoacă, dar fără a deranja viaţa sălbatică”, a spus Răzvan Munteanu, reprezentant AEZPC.

Accesul la festival va fi cu plată.

Mai multe detalii pe https://www.facebook.com/pages/category/Festival/FOLK-ROCK-FEST-Piatra-Craiului-1002349183296518/ .

Comentarii

Ultimă oră