Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit spânzurat în locuinţa sa din Bucureşti. Principala ipoteză a poliţiştilor este sinuciderea, potrivit unor surse din Poliţie, scrie Mediafax.
Sursele citate au precizat că Nicolae Claudiu Roman, în vârstă de 34 de ani, ar fi lăsat un bilet de adio. Conform anchetatorilor, uşa locuinţei era încuiată pe dinăuntru, iar pe corpul bărbatului nu s-au găsit urme de violenţă
Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, principala ipoteză pe care merg anchetatorii fiind sinuciderea.
Claudiu Nicolae Roman a lucrat la Radio 21 până în vara acestui an, iar în prezent era organizator de evenimente. În trecut, el a făcut parte şi din echipa radioului Europa FM.
Mai multe persoane au lăsat, de la aflare veştii, mesaje pe profilul de Facebook al prezentatorului. Printre aceştia s-a numărat şi Alexandru Niculescu, fostul director executiv al Radio 21.
"Dumnezeu să te odihnească! Astăzi este o zi foarte tristă, dar şi o palmă peste ochii celor ca nu au înţeles încă, ce înseamnă să frângo aripile pasiunii. Sper din suflet că eşti într-un loc mai bun acum", a scris Niculescu.


Nici un comentariu la articolul "Fost DJ la Radio 21, s-a sinucis"
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here