Sari la conținut

Fosta tabără de la Brădet va fi transformată în bază sportivă

fosta-tabara-de-la-bradet-va-fi-transformata-in-baza-sportiva

Planul este de lungă durată. Deocamdată, Primăria Săcele a reuşit să intabuleze terenul

Fosta tabără de la Brădet (de lângă Săcele) va deveni în viitor o bază sportivă de nivel naţional. Anunţul a fost făcut de către primarul municipiului Săcele, Virgil Popa, care a precizat că a avut mai multe discuţii în acest sens cu o federaţie sportivă.


        Totuşi, până acum, acest proiect nu a putut avansa prea mult, asta din cauza situaţiei juridice a terenului.

„După aproximativ 4 ani, în care am fost trimişi pe la diverse ministere sau la Consiliul Judeţean Braşov, am reuşit să finalizăm în această săptămână lucrările de intabulare şi actualizare date cadastrale a terenului de la fosta tabără de la Brădet în suprafață de 25.000 mp”, a declarat Virgil Popa.


    Primarul municipiului Săcele a menţionat că aceste demersuri erau absolute necesare pentru ca zona respectivă, una deosebit de pitorească, să poată fi dezvoltată.

De altfel, din acest moment, având terenul în acte, municipalitatea săceleană va continua discuţiile cu federaţia sportivă. „Eu sper ca de anul viitor să înceapă implementarea acestui proiect, cu etapa de realizare a documentaţiilor tehnice”, a specificat Virgil Popa, care a precizat că va anunţa „la momentul potrivit” numele federaţiei sportive.

Comentarii

Ultimă oră