Sari la conținut

Fotbal: 9 antrenori braşoveni, în stagiu de formare la Celta Vigo!

fotbal-9-antrenori-brasoveni-in-stagiu-de-formare-la-celta-vigo

Anul 2020 începe cum nu se poate mai bine pentru antrenorii clubului CS Colţea 1920 / Celta Braşov. 9 tehnicieni ai clubului braşovean au fost invitaţi timp de 8 zile la Vigo, în Spania, unde vor lua parte la numeroase sesiuni de formare profesională în domeniul fotbalului juvenil dar şi cel de mare performanţă.


    Printre cei 9 antrenori, se află şi Daniel Bona, cel care a promovat Corona din Liga a V-a până în Liga 1 și are o vastă experienţă profesională în fotbalul românesc: „Sunt impresionat, nu mi-am imaginat că Celta Vigo e un club aşa de mare şi de iubit în această zonă a Spaniei. După doar prima zi de cursuri pot spune că mă voi întoarce alt om acasă, mă bucur că preşedintele nostru ne oferă astfel de şanse şi abia aştept să încep să pun în aplicare la Braşov din ceea ce ne învaţă aici colegii spanioli”.


  Delegaţia braşoveană mai conţine şi 5 copii ai clubului care se vor pregăti în această săptămână cu omologii lor din A Canteira, academia de performanţă a celor de la Celta, în baza parteneriatului existent între clubul Iberic, primăria municipiului Braşov şi Cs Colţea 1920. Aceştia sunt: Dennis Suto, Stoian Alex, Angheluş Alex, Maftei Rareş şi Urdă Flavius.


   Preşedintele clubului, Ciprian Jurubescu, este coordonatorul acestei expediţii: „Sunt bucuros şi recunoscător partenerilor de la Celta Vigo pentru deschiderea pe care o au faţă de noi. Antrenorii trebuie să fie la zi cu informaţiile din fotbal şi de aceea această şansă o consider una foarte mare pentru ei.


   Şi eu personal particip la câteva cursuri dar în domeniul managementului sportiv, este foarte important că avem acces la informaţii de calitate şi putem învăţa de la cei buni”.


    Pe lângă cursurile de formare profesională, antrenorii şi copiii au fost invitaţi duminică la meciul important dintre Celta Vigo şi Eibar, dar şi la alte meciuri ale echipelor de juniori iar preşedintele spaniel, Carlos Mourino, va organiza o recepţie pentru delegaţia de la Braşov.

Comentarii

Ultimă oră