Sari la conținut
fotogalerie-de-la-accidentul-de-la-persani

Grav accident de circulație pe DN 1 în apropiere de Perșani. Un microbuz în care se aflau nouă copii, jucători la o echipă de fotbal de juniori, s-a răsturnat. Doi micuți au fost grav răniți, iar starea de sănătate a unuia din ei este critică. Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul orelor 17.30.

„A venit o mașină mare care a trecut în față și un BMW care a trecut pe lângă ea și eu a trebuit să vin în partea asta că nu am avut de ales. Nici nu mai știam ce să fac. În mașină erau 9 copii. Unul dintre copii este lovit grav, iar altul are câteva răni la mână, mai exact la cot. Celălalt copil s-a lovit cu capul de marginea de la ușă. Veneam de la Brașov și mergeam la Făgăraș”, a declarat șoferul microbuzului.

„În microbuz era fratele unei prietene și ne-a sunat să venim să vedem ce s-a întâmplat. Când am ajuns eu copiii erau toți întinși pe jos, iar mașina ridicată. Doi dintre copii erau foarte grav. Am înțeles că au chemat și elicopterul, dar nu au aici disponibil. Din câte știu eu copiii veneau de la meci și au avut accident. Meciul ar fi fost la Tărlungeni și veneau spre Făgăraș. Copiii erau speriați, plângeau, unii erau plini de sânge și cel mai grav era inconștient, era în comă deja”, ne-a spus unul dintre martori.

„În jurul orei 17.20, pe D.N.1, la km.209+900 m, un făgărăşean de 54 ani, care conducea un microbuz, din direcţia Braşov spre Făgăraș, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, curba la stânga, a pierdut controlul volanului iar autovehiculul condus de el s-a lovit de parapetul metalic de la marginea drumului, după care s-a răsturnat pe partea dreaptă. Accidentul s-a soldat cu rănirea a nouă minori cu vârste cuprinse între 11 şi 14 ani, care se aflau în microbuz, toate victimele fiind transportate la spitalele din Făgăraș şi Braşov. Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul”, a declarat comisarul șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov. „Accidentul s-a soldat cu opt victime, cinci persoane au fost ușor rănite, copiii prezentau doar zgârieturi, alte trei persoane prezentau politraumatisme, iar una din cele trei persoane este în stare gravă, a suferit un traumatism cranio-cerebral și mai multe fracturi și a fost transportat la spital de echipajele S.M.U.R.D. S-a intervenit cu 2 echipaje S.M.U.R.D. și trei ambulanțe”, ne-a declarat lt Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov

Comentarii

Ultimă oră