Sari la conținut
frati-dati-disparuti

Un băieţel de 4 ani şi sora lui în vârstă de 10 ani sunt daţi dispăruţi, de trei zile.  Cei doi au venit din judeţul Prahova, cu mama şi fraţii lor, în Gârcini, la prieteni. Au cules ciuperci, iar mama copiilor dispăruţi a pornit spre Braşov să vândă legumele. Fata de 10 ani şi băiatul de 4 ani au plecat s-o caute. Au găsit-o, dar la un moment dat  au dispărut în timp ce se aflau pe Aleea  pietonală Jupiter. Mama i-a căutat ore bune în tot oraşul. În zadar, însă. Poliţiştii au fost chemaţi la faţa locului şi au demarat acţiunile de căutare, dar până acum n-au reuşit să dea de urma celor doi copii.
Naomi Fieraru este brunetă, are ochi căprui, iar la data dispariției era îmbrăcată cu bluză şi o pereche de pantaloni bleumarin și purta pantofi sport de culoare albă. Fratele ei, Daniel, este tot brunet, are ochi căprui, iar la momentul dispariției era îmbrăcat cu o bluză bleumarin și purta pantofi sport de culoare albă. Copiii au fost căutați şi în judeţul Braşov, dar şi în Prahova unde locuieşte tatăl copiilor.
Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau, telefonic, prin Serviciul  gratuit 112.

Comentarii

Ultimă oră