Sari la conținut

Gabi Tamaş s-a îmbătat criţă după meciul Steaua-Dinamo.

gabi-tamas-sa-imbatat-crita-dupa-meciul-steauadinamo-

Gabi Tamaş a comis-o din nou, deşi îi promisese lui Gigi Becali că se cuminţeşte. Problemele cu alcoolul par însă că îi dau bătăi de cap din ce în ce mai mult.

După meciul Steaua-Dinamo, fotbalistul a mers în Centrul Vechi din Capitală, unde a petrecut până la ora 9 dimineaţa. S-a mai supărat şi pe un străin care îl filma şi i-a spart telefonul. Totul a fost filmat de paparazzi de la cancan.ro. De supărare, probabil, că Steaua n-a bătut, ci a făcut egal,  fundaşul Gabi Tamaş a scăpat în alcool. Acesta a fost filmat la ora 9 dimineaţa cu ţigara în mână, în timp ce flirta cu o domnişoară, în Centrul Vechi din Capitală. Asta după ce Gigi Becali l-a dus şi la Biserică ca să scape de patima alcoolului. Deşi jucătorul stelist era într-o evidentă stare de ebrietate, martorii spun că acesta nu voia să-l lase pe cel care-l filma să-l pună pe internet sau să-l dea la ziar. Doar că, cu judecata profund afectată de alcool, Tamaş i-a smuls omului telefonul din mână, foarte nervos, după care i l-a spart de aleea pietruită.

Tamaş poate fi de departe căpitanul echipei de băutori formată din fotbalişti români. În trecut, a spart uşa unui bloc şi a adormit pe un preş. Dus la secţia de Poliţie, fotbalistul s-a dezbrăcat şi a făcut circ cu oamenii legii.

Comentarii

Ultimă oră