Sari la conținut

Gâlcă a debutat cu dreptul la Espanyol! Formaţia catalană merge mai departe în Cupa Spaniei după 2-1 cu Levante

galca-a-debutat-cu-dreptul-la-espanyol-formatia-catalana-merge-mai-departe-in-cupa-spaniei-dupa-21-cu-levante

Antrenorul român Constantin Gâlcă a debutat cu dreptul pe banca tehnică a echipei Espanyol Barcelona, cu care s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Spaniei, în urma unei victorii cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în fața formației Levante, marți seara, în manșa secundă a șaisprezecimilor de finală.

La doar o zi de la numirea sa în funcție, Gâlcă a început dificil prima sa aventură în elita fotbalului spaniol, deoarece catalanii s-au trezit conduși prin golul marcat de Verza (8), din lovitură liberă. Espanyol a revenit la scurt timp și a egalat, prin Burgui (15), pentru ca ecuadorianul Felipe Caicedo (52) să marcheze golul victoriei și al calificării. În tur scorul fusese egal, 1-1.

Primul meci al tehnicianului român în La Liga va fi sâmbătă, cu Las Palmas.

În optimi s-au mai calificat Deportivo La Coruna, Betis Sevilla și FC Sevilla, după ce FC Barcelona și Cadiz au fost primele echipe care au obținut biletele pentru faza următoare.

Tragerea la sorți a meciurilor din optimi va avea loc vineri, partidele fiind programate, tot în dublă manșă, pe 6 și 13 ianuarie.

Comentarii

Ultimă oră