Sari la conținut

Gașca Zurli a jucat cu casa închisă primul spectacol din turneul național ”Hai la masă!”

gasca-zurli-a-jucat-cu-casa-inchisa-primul-spectacol-din-turneul-national-hai-la-masa

Gașca Zurli a jucat cu casa închisă primul spectacol din turneul național Hai la masă!, la Brașov, pe 3 octombrie. Două mii de părinți și copii au fost prezenți la spectacolul Hai la masă!, cea mai nouă producție marca Zurli.

Spectacolul îl aduce în prim plan pe Bucătărașul Zurli, un personaj nou, care se va transforma rapid în ajutorul numărul 1 al părinților, în bucătărie.

Gașca Zurli a jucat în premieră națională spectacolul "Hai la masă!", o producție nouă, savuroasă, pe placul celor mici și al celor mari, prin care aceasta își propune să îi împrietenească pe copii cu mâncarea sănătoasă, cu legumele și, mai ales, cu statul la masă. De pofta de mâncare și de veselie s-au bucurat atât cei mici, cât și oamenii mari care au cântat și dansat cele mai cunoscute melodii interpretate de Gașca Zurli.

Luminile, scena imensă, personaje și cântece noi, de toate acestea s-au bucurat cei prezenți în Sala Dacia a Complexului Lux Divina din Brașov.

Spectacolul jucat la Brașov este primul din seria spectacolelor incluse în turneul național pe care cea mai iubită trupă pentru copii din România l-a planificat pentru toamna acestui an. 13 orașe din țară figurează pe harta turneului Hai la masă!. Vezi lista completă a orașelor aici.

Zurli este cea mai mare companie privată de animație pentru copii din România.

Gașca Zurli s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional.

Gașca Zurli reuşeşte să adune la spectacole zeci de mii de părinţi şi copii, a umplut Sala Palatului, 5.000 de spectatori, şi a adunat de 1 iunie 2016 peste 10.000 de oameni la Palatul Știrbey, fără nici un alt nume pe afiş.

Gașca Zurli deține un adevarat record la bilete vândute - în medie 55.000 de spectatori pe un turneu. Au ajuns în peste 30 de oraşe din România, UK, Ungaria, Republica Moldova. Cu peste 2 milioane de fani la nivel national,Gașca Zurli are record de săli sold-out în România şi străinătate, iar hit-ul AM O CĂSUŢĂ MICĂ, cu peste 45 de milioane de vizualizări pe YouTube, le aparţine.

Link video -- https://www.youtube.com/watch? v=mk5VYFwvOYs

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Comentarii

Ultimă oră