Sari la conținut
gaz-metan-medias-oficial-in-insolventa

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a cerut intrarea în procedura de reorganizare financiară, în componența sa fiind și echipa de fotbal Gaz Metan.

Lucrurile nu stau însă la fel de bine și din punct de vedere financiar. Cu datorii de aproximativ 4 milioane de euro, Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaș a solicitat intrarea în procedura de insolvență, cerere acceptată marți, 25 octombrie, de judecătorii Tribunalului Sibiu, conform Digisport.ro.

Cea mai mare datorie a clubului Gaz Metan este însă către bugetul statului, 3,3 milioane de euro. De altfel, clubul se află în plin proces cu Direcția Generală a Finanțelor Publice Sibiu.

Jucătorii antrenați de Cristi Pustai nu și-au încasat salariile pe ultimele două luni, însă au primit asigurări că lucrurile vor intra în normal în perioada următoare.

"Intrarea în insolvență este cea mai bună soluție în momentul de față pentru Gaz Metan. Se va întocmi un plan de reorganizare în așa fel încât să ieșim din insolvență până la finalul sezonului", a afirmat un oficial al medieșenilor, pentru Digi Sport.

Pandurii, ASA Tg. Mureş şi CFR Cluj sunt celelalte echipe din Liga 1 aflate în insolvenţă. Dinamo este singura echipă care a reușit să iasă din insolvență.

Sursa: www.b1.ro

Comentarii

Ultimă oră