Sari la conținut

Grav accident pe DN 1S, la ieşirea din Părău spre Veneţia de Jos: o persoană a decedat

grav-accident-pe-dn-1s-la-iesire-din-parau-spre-venetia-de-jos-o-persoana-a-decedat

Un grav accident rutier a avut loc joi, 2 august 2018 (în jurul orei 12.40), pe DN 1S, la ieşire din Părău spre Veneția de Jos. Au fost implicate două autoturisme, iar în urma coliziunii au rezultat trei victime, dintre care una a decedat. Este vorba despre şoferul uneia dintre maşini, iar celelalte două persoane implicate, aflate în celălalt autoturism, au fost rănite uşor şi au fost transportate la spital.

Autoturismele implicate în accident erau înmatriculate în Braşov, respectiv în Bihor.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare și unul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș.


     În accident a murit unul dintre șoferi. Pompierii s-au chinuit să scoată trupul dintre fiarele mașinii Audi. Este vorba despre Șerban Constantin, avea 39 de ani, era din Cuciulata și era singur în autoturism. Celelalte victime, Laslo Neagu de 36 de ani și Laslo Brenciu de 33 de ani sunt din Bihor, au fost monitorizate și transportate la spital.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, evenimentul rutier s-a produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare, pe linie continuă. Zona în care s-a produs accidentul este foarte periculoasă pentru că mulți conducători auto ignoră marcajul de pe carosabil și depășesc cu viteză.

,,Ne deplasam de la Făgăraș la Părău și voiam să ajungem la Miercurea Ciuc. Șoferul din autoturismul marca Audi a intrat pe contrasens lovindu-se de o autoutilitară și ne-a aruncat în șanț” a spus Laslo Brenciu de 33 de ani, pasager în autoturismul Logan implicat în accident, care a scăpat cu viață.

Circulația în zonă a fost oprită temporar.

La orele 15.00, traficul rutier a fost reluat pe ambele sensuri de mers, conform IJP Braşov.

Comentarii

Ultimă oră