Sari la conținut

Guvernul premiază bronzul mondial al naţionalei feminine de handbal

guvernul-premiaza-bronzul-mondial-al-nationalei-feminine-de-handbal

Guvernul organizează, miercuri, festivitatea de premiere a echipei naţionale de handbal feminin a României, Executivul urmând să aprobe, în şedinţă, un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului.

Fesitivitatea de premiere a sportivelor şi a colectivului tehnic, care au obţinut locul III la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfăşurat în Danemarca, are loc la Palatul Victoria, la ora 13:00.

Pentru premierea sportivelor, Guvernul are, pe ordinea de zi, spre aprobare, un proiect de hotărâre privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului şi Sportului din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2015.

Naţionala de handbal feminin a României a câştigat, duminică, la Herning, medalia de bronz a Campionatului Mondial din Danemarca, după ce a învins reprezentativa Poloniei, în finala mică, cu scorul de 31-22 (15-8), tricolorele obţinând o medalie mondială după 10 ani şi prima de bronz din istorie.

Comentarii

Ultimă oră