Sari la conținut

Hai în Echipa care în toamna aceasta trimite copiii la stele!

hai-in-echipa-care-in-toamna-aceasta-trimite-copiii-la-stele

"Hai în Echipa care în toamna aceasta trimite copiii la stele!" este îndemnul pe care Fundația Bucuria Darului din Brașov îl adresează tuturor oamenilor de bine, pentru a susține și încuraja, peste 1.000 de copii să urmeze școala.

În luna septembrie 2021 Fundația Bucuria Darului derulează campania de strângere de fonduri ”Ajută-i să ajungă la stele! ” pentru susținerea celor 1000 de copii pe care îi are în grijă, vizitați periodic de către reprezentații fundației încă din anul 2017. Scopul este consolidarea relației cu copiii pe parcursul întregului an scolar pentru a-i încuraja să urmeze școala.

Pentru 1000 de copii începutul școlii e marcat de griji și lipsuri. Mulți dintre ei ratează startul din cauza sărăciei, a hainelor și încălțămintei uzate.

Copiii sunt vânători de stele. Vânează cerul pentru că sunt cu picioarele pe pământ. Știu ce e greul și cum să îl înfrunte. Au anduranță și multe vise. Iar educația e unul dintre ele. Steaua lor norocoasă.


Ca să ajungă la ea trebuie ca picioarele să nu le fie goale, nici ghiozdanele lipsă. Să fie în rând cu ceilalți oricine poate ajuta printr-o donație!

În cadrul acestei campanii se pot oferi donații în bani sau rechizite la unul din centrele de colectare: sediul fundației pe strada Gospodarilor nr.5, Magnolia, Librăria Epifania, sau Librăria St.O.Iosif.

Donațiile în bani se pot face direct pe site-ul fundatiei www.bucuriadarului.ro sau incontul fundației deschis la Raiffeisen Bank:

RO34RZBR0000060016138641, cu specificația – „Donație pentru educație”. Ajută-i să ajungă la stele!

Acesta este si link-ul campaniei unde se regasesc si localitatile pe care Fundația Bucuria Darului le susține: https://bucuriadarului.ro/impreuna-pentru-educatie/


Pentru informații suplimentare:
Claudia Stanulet
Coordonator proiect
Email: claudia.stanulet@bucuriadarului.ro
Telefon: 0744 665 399

Comentarii

Ultimă oră