Sari la conținut

„Hamacul cititor”, lecturi în aer liber la Biblioteca Judeţeana

hamacul-cititor-lecturi-in-aer-liber-la-biblioteca-judeteana

În zilele de duminică din luna iulie, de la ora 11.00, cititori braşoveni de toate vârstele sunt aşteptaţi la „Hamacul cititor”, în Livada Poştei, curtea Casei Baiulescu (lângă Şcoala 6).

Începe sezonul estival de lectură al Bibliotecii Judeţene „George Bariţiu”, care se va derula pe parcursul a trei duminici, în 8 iulie, 15iulie şi 22 iulie 2018.

Prima întâlnire de lectură (8 iulie 2018, orele 11,00-13,00) este despre Lumea benzilor desenate şi cărţilor manga, publicului fiindu-i oferită o selecţie de benzi desenate şi manga din colecţia Mediatecii francofone a bibliotecii şi a Centrului Cultural Japonez Braşov. Invitata acestei ediţii este tânăra scriitoare braşoveancă şi ilustratoarea de benzi desenate Alexandra Gold, care va povesti din experienţa ei de autoare şi artistă a benzii desenate.

A doua întâlnire de lectură în aer liber a „Hamacului cititor” (15 iulie) propune cărţi noi în limbi străine (engleză, franceză, maghiară) de la Biblioteca engleză, Mediateca francofonă şi Centrul cultural Maghiar, secţii ale Bibliotecii Judeţene Braşov. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Cultour şi Muzeul Casa Mureşenilor.

Pentru duminică, 22 iulie 2018, tema aleasă este romanul poliţist, iar invitat va fi George Arion, cunoscutul autor de romane de mister şi cu detectivi.


  Intrarea la evenimente este liberă, iar în caz de vreme nefavorabilă, toate întâlnirile vor avea loc la Mediateca Francofonă, la parterul Casei Baiulescu.

„Vă așteptăm cu drag la o carte, în hamac sau fotoliu, la bibliotecă. Amenajăm cortul și întindem hamacele. Intrarea gratuită!”

Comentarii

Ultimă oră