Sari la conținut
handbalistele-vor-sasi-repare-moralul

Aproape o lună de zile au fost nevoiţi să aştepte fanii handbalului pentru a o vedea din nou la lucru pe Corona. Sâmbătă, de la 18.00, echipa pregătită de Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece va întâlni Măgura Cisnădie, într-un joc în care punctele contează enorm în economia clasamentului.

Corona Braşov va reveni din nou în faţa propriilor suporteri. După pauza de două săptămâni datorată meciurilor naţionalei din preliminariile Campionatului European, echipa lui Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece a jucat în deplasare, pe terenul vicecampioanei HCM Baia Mare. Rezultatul nu este deloc încurajator, din moment ce a fost o înfrângere la 5 goluri diferenţă, 28-23.

Însă, braşovencele au ocazia să-şi revină în jocul de acasă cu Măgura Cisnădie. Căpitanul Coronei, Camelia Hotea, a oferit asigurări că jucătoarele vor lupta pentru a cincea victorie stagională.

"Ne dorim foarte mult să ne adjudecăm punctele puse în joc şi ne vom lupta pentru asta din primul până în ultimul minut” - Camelia Hotea, căpitan Corona Braşov

În clasament, lucrurile nu sunt tocmai bune pentru Corona. Hotea şi compania ocupă doar locul 6 după opt etape, cu 12 puncte. În tot acest timp, braşovencele au câştigat patru jocuri şi au pierdut de tot atâtea ori.

Impresia poate fi schimbată în jocul cu Măgura Cisnădie.

„Orice echipă care vine aici, vine să se bată cu Corona Braşov. Chiar dacă e o echipă sub noi, ele o să vină cu ambiţie şi meciurile acestea sunt mai incomode. Vrem să facem un meci bun, vom fi concentrate şi nu cred că se pune problema victoriei” - Adriana Ţăcălie, jucătoare Corona Braşov

Aproape o lună a trecut de la ultimul joc pe teren propriu al Coronei. Pe 28 septembrie, braşovencele pierdeau acasă cu CSM Bucureşti, scor 28-26. Disputa cu Măgura Cisnădie este programată sâmbătă, de la 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.

Comentarii

Ultimă oră