Sari la conținut
hochei-infrangere-si-victorie-in-ungaria

Corona „Wolves” Braşov a bifat o înfrângere şi o victorie la primele deplasări din Ungaria. În Liga Mol, băieţii lui Otto Keresztes au câştigat cu Ferencvaros (3-2) şi au pierdut cu Fehervar (3-4).

În primul joc, cel cu Fehervar, „lupii” au fost conduşi cu 2-0 încă din prima repriză, dar au reuşit egalarea prin Molnar (8) şi Biro (9). Cu toate acestea, au intrat în deficit la pauză, însă au revenit în partea secundă graţie reuşitei lui Virag (24). Din păcate, în a treia repriză, braşovenii au mai primit un gol şi s-au văzut învinşi.

În al doilea meci, cu Ferencvaros, lucrurile nu au stat bine de la început, Corona fiind condusă după primele 20 de minute. În repriza a doua, Braşovul a restabilit egalitatea prin Biro (28), au fost conduşi din nou, însă au egalat încă o dată, prin Imecs (37). În cele din urmă, Mihaly (50) a semnat prima victorie pe tărâm maghiar din acest sezon de Liga Mol.

În clasament, Corona se află pe locul 6, cu 8 puncte, după şase meciuri jucate. Pentru braşoveni urmează alte două meciuri în Liga Mol: luni cu Dab-Docler şi marţi cu Debrecen, ambele cu începere de la 19.00.

Comentarii

Ultimă oră