Sari la conținut

Hocheiştii Braşovului speră în continuare la play-off

hocheistii-brasovului-spera-in-continuare-la-playoff

Campioana SC Miercurea Ciuc a câştigat sub Tâmpa cu 2-0, dar hocheiştii Braşovului şi-au revenit repede şi s-au răzbunat pe Ferencvaros Budapesta. Chiar dacă au făcut o primă repriză modestă, băieţii lui Greg Lindqvist au închis tabela la 7-1. Victorie care dă în continuare şanse Braşovului, pentru accederea în play-off-ul Ligii Mol.
Una caldă, alta rece… Bonar şi compania au pierdut primul meci de pe teren propriu din 2013, în faţa marii rivale din Miercurea Ciuc. Prima posibilitate de a-şi lua revanşa în fața braşovenilor, după pierderea Cupei României, a fost fructificată de multipla campioană din Miercurea Ciuc, în urma golurilor marcate de Trancă şi Hurtaj. Duminică seară, Corona Braşov a trecut de cei de la Ferencvaros Budapesta. Maghiarii au început mai bine şi după prima treime conduceau cu scorul de 1-0. După pauză, braşovenii s-au dezlănţuit şi s-au impus la final cu 7-1. Scorul pe reprize a fost 0-1, 4-0 şi 3-0. Petres Tivadar şi Antal Zsombor şi-au trecut în cont câte o dublă, iar Robert Peter, Kevin Wehrs şi Attila Imecs au punctat şi ei pentru victoria trupei de sub Tâmpa.
„Ne menţinem în luptă!” După jocul pierdut vineri seara cu cei de la SC Miercurea Ciuc, braşovenii aveau la îndemână doar varianta victoriei cu Ferenczvaros, pentru a se menţine în cărţile calificării în play-off. “Am început foarte slab şi oaspeţii ne-au pus mari probleme în prima repriză, cred că a fost cea mai slabă repriză a noastră în întregul sezon. Mă bucur că băieţii au reuşit să se concentreze mai bine în urmatoarele două perioade şi am reuşit să întoarcem rezultatul. Sunt bucuros că am reuşit să luăm cele 3 puncte, care ne menţin în lupta pentru play-off.” a declarat, la finalul partidei, tehnicianul Braşovului, suedezul Greg Lindqvist. “Nu ştiu ce s-a întâmplat la prima pauză. În prima repriză, băieţii mei au respectat sarcinile de la vestiare şi asta s-a văzut pe teren. După ce am primit şi al doilea gol, am căzut psihic iar ulterior şi fizic şi acest lucru s-a văzut pe tabelă.” a spus antrenorul oaspeţilor, Tamas Dobos.
Meci important vineri… În următorul meci din Liga Mol, brașovenii vor primi vizita slovacilor de la Nove Zamky, vineri, de la ora 20.30. Un meci extrem de important, dacă ţinem cont de faptul că cele două formaţii se află în luptă directă pentru prinderea unul loc în play-off. În jocul de vineri seara, Corona Braşov va fi condusă de pe banca tehnică de antrenorul principal, Greg Lindqvist, care şi-a ispăşit cele două etape de suspendare, după protestele de la jocul din deplasare cu … Nove Zamky.

Comentarii

Ultimă oră