Sari la conținut

Horoscop 30 martie: Ce zodii ies în profit din prima zi a săptămânii

horoscop-30-martie-ce-zodii-ies-in-profit-din-prima-zi-a-saptamanii

Horoscop zilnic. 30 martie. Debutul noii săptămâni este pe placul Racilor și Leilor, care dispun de resurse de energie nebănuite. Capricornii și Taurii au și ei de câștigat, însă trebuie să își stăpânească emoțiile.

BERBEC

Marte, care este protectorul nativilor acestei zodii, va influența pozitiv atitudinea Berbecilor azi, transformând încăpățânarea în pragmatism. Astfel, probleme mai vechi se pot rezolva azi fără prea mari probleme.

TAUR

După câteva zile mai urâte, stelele sunt din nou de partea Taurilor. Aceștia prosperă azi în dragoste și în afaceri, însă doar dacă reușesc să își țină sub control nervii și să nu tragă concluzii pripite. Energia celor născuți sub acest semn este în creștere.


GEMENI

Iritați, Gemenii plănuiesc de dimineață tot felul de schimbări în viața lor. Fie că e vorba de locul de muncă sau de adresa la care locuiesc, ei încearcă azi să pună bazele unei vieți noi. Riscurile uriașe îi fac să se îndoiască de decizii în jurul prânzului, iar spre seară au uitat deja totul despre ambițiile lor matinale.

RAC

Racii rezolvă toate problemele în cursul dimineţii. Vești bune și în ceea ce privește situația financiară, grav afectată în ultima vreme de micile delăsări ale celor născuți sub acest semn din horoscop. Atenţie la partener. Saturn afectat indică o indiscreţie sau chiar o trădare.

LEU

Zi bună și pentru Lei, care sunt plini de inițiative profitabile azi. Negociază cu succes, oferă soluții și au un spor incredibil la locul de muncă. Pot fi distrași de mici detalii, însă dacă își mențin concentrarea azi, Leii vor avea succes toată săptămâna.

FECIOARĂ

Fecioarele își concentrează atenția spre probleme notariale, precum moşteniri, asigurări, testamente, taxe şi impozite, însă nu uită să se și distreze, mici escapade fiind de multă vreme în mintea lor. Nativii acestei zodii traversează o perioadă confuză, nereușind să-și găsească deloc echilibrul.


CONTINUAREA PE: realitatea.net

Comentarii

Ultimă oră