Sari la conținut

Horoscop - 4 august. Ce rezerva astrele fiecărei zodii

horoscop-4-august-ce-rezerva-astrele-fiecarei-zodii

Ziua de luni, 4 august, vine cu surprize placute pentru majoritatea zodiilor, in ciuda tensiunilor care pot avea loc la locul de munca. Cu toate acestea, se anunta a fi o zi cat se poate de benefica, spre finalul ei, pentru majoritatea nativilor.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 4 AUGUST

In viata personala a Berbecilor, o relatie “lejera”, fara mari angajamente, se va transforma in ceva mult mai intens decat nativii acestei zodii lasa sa se vada la suprafata. Pe de alta parte, Berbecii vor fi deschisi sa-si manifeste sentimentele si trairile, dar felul in care o vor face ar putea crea tensiuni in relatia cu o persoana apropiata. Orice ar fi, Berbecii trebuie sa-si mentina cumpatarea si chiar sa umble cu manusi daca stiu ca interlocutorului este, din diverse motive, instabil emotional.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 4 AUGUST

Taurii vor fi afectati de trairi contradictorii, chiar si de furie pe masura ce vor constata ca partenerii de serviciu nu se tin de promisiunile facute si, astfel, le ingreuneaza efectiv munca. De regula exigent cu activitatile pe care si le-a asumat, nativul din Taur ar putea sa se simta chiar tulburat de actiunile sau lipsa de actiune a anumitor persoane din cercul lor profesional. Desi vor incerca sa caute un raspuns la nedumeririle lor chiar de la acestea, Taurilor nu li se recomanda sa se angajeze in discutii contradictorii, pentru nu sunt dispusi sa fie toleranti cu interlocutorii lor. Astfel, pot pune paie pe foc in detrimentul lor, chiar daca intentia lor initiala era una buna.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 4 AUGUST

Gemenii se vor simti iritati de faptul ca trebuie sa asculte si chiar sa rezolve unele probleme minore. Viziunea lor de ansamblu asupra lucrurilor ii face sa nu tolereze detaliile inutile pentru ca risca sa-si piarda directia din cauza suprasolicitarii aparute pe fondul unor nimicuri. In astfel de momente, trebuie sa se concentreze din plin si chiar sa se retraga, efectiv, din mediul in care simte ca-l sufoca detaliile inutile.

RAC – horoscopul zilei de luni, 4 AUGUST

Racii are acum de castigat de pe urma firii lui responsabile si foarte constiente de propriile responsabilitati. Astfel, chiar daca este prima zi a saptamanii, in timp ce altii pun osul la treaba, nativii acestei zodii se pot relaxa. Insa, Racii ar putea trezi sentimente de invidie din partea celor cu care colaboreaza. Pe de alta parte, chiar daca si-au dus la bun sfarsit sarcinile, ziua nu se va termina fara ca nativii din RAC sa nu-si gaseasca o noua activitatea profesionala de realizat.

LEU – horoscopul zilei de luni, 4 AUGUST

Leii au obligatii personale de care nu au reusit sa se ocupe pe fondul unei stari de delasare care i-a determinat sa amane multe lucruri. Dar toate amanarile prind din urma Leii care se va trezi cu o multime de treaba chiar din prima zi a saptamanii. Leii vor termina ziua simtindu-se de parca ar fi vineri seara si au muncit in continuu o saptamana intreaga. Insa, intr-un final, nativii acestei zodii nu se plang pentru ca sunt constienti ca doar din cauza lor au fost nevoiti sa lucreze la turatie maxima luni.

Citește articolul integral pe Lyla.ro.

Comentarii

Ultimă oră