Sari la conținut
horoscop-luni-13-octombrie

Ziua de luni, 13 octombrie, este perfecta pentru majoritatea nativilor zodiacului. Multi au parte de susprize care ii bulverseaza insa exista si posibilitatea ca nativii din cea de-a doua jumatate a zodiacului sa aiba parte de evenimente care le pot schimba viata.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie

Berbecii se vor arata foarte entuziasmati de ceea ce fac si vor incerca sa-si impartaseasca entuziasmul. In cei carora le divulga starea pozitiva de spirit si motivele ei ar putea sa-i priveasca cu suspiciune, nefiind tocmai de acord cu activitatea Berbecilor, care, intr-adevar, le mananca foarte mult din timp si chiar din viata personala. Astfel de atitudini ar trebui rezervate doar colegilor de munca si superiorilor, care chiar isi doresc un nativ in Berbec entuziasmat de serviciul sau.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie

Taurilor le va fi usor mai dificil sa-si indeplineasca responsabilitatile zilnice. In jurul lor, ritmul este tot mai haotic, dar si mai energic, dar nativii acestei zodii nu-si doresc nimic altceva decat liniste, calm. Taurii ar putea sa se simta trasi din doua directii: pe de o parte, sa se angajeze in activitati care tin de crearea unor noi perspective de viitor la serviciu, iar – pe de alta parte – sa-si indeplineasca in mod traditional atributiile, iar cele doua aspecte se bat cap in cap. Taurii trebuie sa gaseasca o cale de a munci mai inteligent, mai eficient, in loc sa munceasca mai mult.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 13 octombrie

Gemenii ar putea sa se simta ca niste lideri militari care-si pregatesc viitoarea campanie. Insa, inainte sa actioneze, ar trebui sa faca un pas inapoi si sa-si reevalueze propriile nevoi, dar si nevoile celor apropiati din jurul lor, caci o schimbare de directie va influenta deopotriva Gemenii si cei dragi lor.

Citește articolul integral pe Lyla.ro.

Comentarii

Ultimă oră