Sari la conținut

Horoscopul dragostei pentru săptămâna 9-15 martie

horoscopul-dragostei-pentru-saptamana-915-martie

Iata ce va rezerva astrele din punct de vedere amoros in saptamana 9-15 martie 2015.

Berbec
Abia astepti provocarile saptamanii. Te simti in putere, stralucitor si capabil sa faci fata la orice. Totusi, nu reusesti sa te impaci cu ideea ca ar trebui sa faci si niste compromisuri, mai ales cand vine vorba despre nevoile partenerului de cuplu.


Taur
Faci noi descoperiri, gasesti noi solutii la probleme mai vechi de cuplu. Rutina in care ai intrat va deveni istorie, pentru ca ai hotarat sa aduci spontaneitate si flexibilitatea in programul tau. Partenerul de cuplu va fi foarte multumit de schimbari.

Gemeni
Cauti armonia in cuplu si in mediul inconjurator mai mult decat oricand. Simti nevoia de iubire, de intelegere, vrei sa fii inconjurat de oameni care te iubesc si care sa te ajute sa evoluezi. Atunci cand simti aparitia unui conflicţ incerci sa-l aplanezi.


Rac
Dai si primesti iubire. Viata ta de cuplu este bazata pe afectiune, armonie. Eforturtile tale de a aduce frumusete relatiei sunt rasplatite pe deplin. Iti exprimi cu usurinta sentimentele si oamenii din jurul tau iti raspund cu aceeasi moneda.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Comentarii

Ultimă oră