Sari la conținut
horoscopul-zilei-04-februarie-2016

Berbecul

De abia aţi reuşit să „închegaţi” o mică avere, că şi începeţi să o împrăştiaţi în stânga şi în dreapta, fără măsură. Adoraţi distracţiile de tot felul şi cheltuielile din ce în ce mai mari. Acasă, vi se reproşează naivitatea pentru că acţionaţi doar în interesul rudelor iubite.

Taur

Începeţi o perioadă în care veţi fi prea amabil cu toată lumea din anturaj şi extrem de senzual cu partenerul intim. Sentimentalismul rudelor nu îl veţi mai putea respinge ca până acum. Nu vă lipseşte dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, dar preferaţi să vă ocupaţi de probleme minore.

Gemeni

Faceţi greşeli minore (uitaţi unde puneţi anumite lucruri), vă enervaţi la maximum şi îi iritaţi pe toţi cei din jur. După-amiază, refuzaţi cu hotărâre orice fel de rectificare. Puteţi pune bazele unor afaceri, împreună cu cei mai buni amici, ce vă atrag atenţia asupra unor lipsuri.

Rac

Mult prea optimist pentru situaţia financiară în care vă aflaţi, încercaţi să luaţi decizii ferme cu privire la viitorul dv. Este poate cel mai bun lucru din toate pe care le faceţi acum! Nu vă puteţi înăbuşi sentimentele de invidie declanşate de bunăstarea rudelor prin alianţă.

Leu

Vă încăpăţânaţi să refuzaţi „atenţiile” amoroase ale persoanei iubite. Dispuneţi în continuare de o energie de invidiat, care vă permite să faceţi eforturi profesionale de lungă durată. Norocul din ultima vreme nu vă face mai fericit, ci mai degrabă vă creează o stare de nelinişte.

Fecioară

Faceţi tot felul de „manevre” pentru a vă atinge scopurile şi nu ţineţi cont de sfaturile celor care ţin la sănătatea dv. şi vă spun ca măcar să nu lucraţi peste program. Vi se impune să participaţi la pregătiri în folosul dv. Nu le faceţi cu drag, dar recunoaşteţi că sunt necesare.

Balanţă

Este posibil să intraţi din nou în conflict cu o parte dintre rude, dacă veţi încerca să le organizaţi viaţa aşa cum consideraţi dv. că este bine pentru toţi. După-amiază, folosiţi un limbaj cam ambiguu. Aveţi un program încărcat, dar există persoane ce au mari pretenţii de la dv.

Scorpionul

Vă concentraţi cu multă greutate şi trebuie să faceţi eforturi pentru a fi înţeles. Vi se cere imperios să participaţi la o dezbatere plictisitoare, lipsită de importanţă şi interes. Nu răspundeţi la telefon, nu contactaţi pe nimeni, deoarece vă doriţi linişte şi o mini vacanţă.

Săgetător

Vă descurcaţi mult mai bine decât prietenii dv. şi veţi fi iar invidiat de toţi. Faceţi cheltuieli care le atrag atenţia, mai ales că nu le ascundeţi nimic. O rudă apropiată vă solicită întreaga atenţie şi tot timpul de care dispuneţi. Seara, o întâlnire amoroasă neplanificată.

Capricorn

Vi se cere să faceţi act de prezenţă la o întrunire, dar veţi găsi o modalitate diplomatică să refuzaţi. Aveţi mult de lucru şi chiar nu doriţi să faceţi bine nimănui în defavoarea dumneavoastră. Din cauza stării de iritare aveţi tendinţa să faceţi iar excese (beţi alcool sau mâncaţi mult).

Vărsătorul

Sunteţi impresionat de suferinţele unei femei din anturajul dv. intim şi vă decideţi să o ajutaţi cum puteţi. Ulterior, este posibil să primiţi o veste care să vă facă să uitaţi ce aţi hotărât dimineaţă. Cum credeţi că nu aţi ajutat-o, vă decideţi să faceţi seara ceva deosebit.

Peşti

Faceţi rost de bani pe neaşteptate, numai că de această dată sunteţi mai puţin nechibzuit. Vă dovediţi, pentru scurt timp, foarte eficient, un bun investitor şi un cunoscător al afacerilor de viitor. Sunteţi chemat să ajutaţi pe cineva de la care ştiţi că veţi primi o recompensă.  

Sursa adevarul.ro

Comentarii

Ultimă oră