Sari la conținut
horoscopul-zilei-11-aprilie-2016

Berbec

Se pare că azi cineva va reuși să te supere destul de tare. Fie îți va adresa niște cuvinte nu prea frumoase, fie va deschide un subiect legat de o veche poveste din viața ta, una care se pare că nu a fost tocmai frumoasă.

Taur

Azi vrei să faci mai multe lucruri în același timp, motiv pentru care nu vei reuși să duci la bun final nici una dintre sarcinile pe care le vei începe. Ar fi bine să încerci să îți faci un program pe care să îl respecți și nu să te împarți în mai multe părți.

Gemei

Nu vrei să mai auzi de muncă și te-ai săturat ca lumea din jurul tău să discute numai despre aceasta. Ai vrea să ai parte de câteva zile lipsite de stres și de atâta agitație, motiv pentru care s-ar putea să chiulești puțin câteva ore de la muncă azi.

Rac

Azi vei avea parte de o surpriză de zile mari potrivit horoscopului zilnic. Se pare că o persoană pe care nu ai mai văzut-o de ceva vreme va apărea azi în fața ușii tale fără să anunțe acest lucru însă se pare că acest lucru nu te va deranja deloc, ba din contră, vei fii foarte fericită.

Leu

Ai impresia că nimeni nu te înțelege și că uneori toți sunt împotriva a tot ceea ce spui. Încearcă să deschizi mai bine ochii și să vezi că nu este chiar așa. Nu mai fi încăpățânată și încearcă să fii mai cooperantă.

Fecioară

Azi există mari posibilități să cheltui o sumă de bani destul de mare. Ai pus ochii de ceva timp pe un obiect anume, iar azi nu vei mai sta pe gânduri și vei pune mâna pe el! Totuși, ar fi bine să acorzi atenție bugetului pe care îl ai și pe ce anume îl cheltuiești.

Balanță

Azi nu ești în apele tale și vrei ca cineva să stea lângă tine ca să nu te simți singură. Ai o groază de  griji pe cap, însă unele dintre acestea nu au nici un rost să existe în mintea ta, sunt pură imaginație și te obosești degeaba numai gândindu-te la ele.

Scorpion

Familia ta pare că se mărește, fie prin membrii micuți fie prin noi relații care devin oficiale. Cert este că acest lucru te încântă peste măsură, iar azi vrei să petreci mai mult timp cu aceștia.

Săgetător

Ai nevoie să discuți serios cu cineva despre o problemă cu care te confrunți de ceva vreme. Cel mai indicat ar fi să apelezi la o persoană de încredere și nu la oricine îți iese în cale. Unii dintre necunoscuți se bucură atunci când ai probleme și nu se gândesc la cum anume ar putea să te ajute.

Capricorn

Ai cam neglijat în ultima vreme relația cu partenerul tău. Ar fi bine ca din când în când să îl mai răsfeți și tu puțin. În ceea ce privește cariera ta, se pare că azi vei obține un mic avantaj, fie unul financiar fie unul care în timp se va concretiza într-o poziție mult mai bună decât cea pe care o ai.

Vărsător

Ziua ta nu pare să fie una dintre cele mai bune potrivit horoscopului zilnic. Ai o stare mai puțin plăcută și nu reușești să îți dai seama ce anume te deranjează. Dacă simți nevoia să vorbești cu cineva, prietena ta cea mai bună este persoana cea mai potrivită.

Pești

Încă de la primele ore ale dimineții te vei simți lipsită de energie, chiar dacă abia ai deschis ochii. În a doua jumătate a zilei însă, îți vei reveni și vei reuși să finalizezi o mare parte din lucrurile care au rămas pe lista de așteptare.

Sursa yve.ro

Comentarii

Ultimă oră