Sari la conținut
horoscopul-zilei-26-februarie-2016

Berbec

Tentatia de a privi in ograda vietii celorlalti este mare si paguboasa. Oricat ai incerca sa gasesti aprecieri, daca nu te apreciezi tu pe tine, ceilalti te vot trata exact cum te tratezi tu pe tine. Sunt posibile tensiuni si discutii surde cu toata lumea intalnita astazi, insa depinde numai de tine cum privesti lucrurile. Vorbeste strictul necesar, evita provocarile celorlalti si ai mai multa incredere in tine.

Taur

Se pare ca este o zi aglomerata la serviciu, dar si acasa te asteptata treburi pe care le poti rezolva numai tu. Selecteaza prioritatile, deoarece exista riscul sa iti risipesti energia vitala si timpul in activitati inutile sau care mai suporta amanare. Ai grija si la sanatate, pentru ca se pot evidentia afectiuni. Potrivit astrocafe.ro, rezista tentatiei de a folosi remedii la intamplare. Sfatul cuiva de incredere te va ajuta mult.

Gemeni

Este pus pe sotii, iar aventura este la mare cautare pentru tine. Cei dragi iti pot diminua elanul distractiv, pe motiv ca aveti de discutat subiecte importante. Sunt momente bune pentru a alcatui planuri de calatorie sau de studii comune, de genul hobby. Antreneaza-i pe ceilalti in activitati recreative si tine cont si de propunerile celorlalti. Temerile privitoare la iubire si implicatiile ei sunt nefondate.

Rac

O zi potrivita pentru activitati domestice, dar lucrurile pot iesi exact pe dos fata de ce iti propui tu la inceputul zilei. De aceea lasa loc si factorului neprevazut si adapteaza-te situatiilor care intervin. Spre finalul zilei vei constata ca de fapt ai rezolvat multe si chiar mai bine decat te-ai gandit. Ai incredere ca providenta te ajuta neconditionat. Sfatuieste-te cu cei dragi in orice legat de casa.


Leu

Multe persoane din anturajul apropiat vor veni in preajma ta din varii moive. Unii vor dori sa iti ceara sfaturi, altii au chef de discutii banale, iar altii, pur si simplu vor sa se bucure de farmecul tau nativ, care astazi este accentuat. Totusi nu te lasa dus de valul admiratiilor si evita sa vorbesti prea mult. Exista riscul sa povestesti amanunte despre tine, iar altii sa la inteleaga gresit. Bucura-te de toate!

Fecioara

Sunt accentuate temerile privitoare la veniturile tale din activitatea desfasurata la locul de munca. Discutiile pe marginea salarizarii si a conditiilor de lucru, cu persoanele din anturajul profesional sunt importante, de aceea ar fi bine sa iei aminte la tot ce se vehiculeaza in preajma ta. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile si datoriile. Spre seara vei primi cadouri sau favoruri.

Balanta

Manifesti multa indecizie astazi. Celorlalti le este dificil sa-ti intre in gratii si astfel pot aparea conflicte pe termen lung. Fii intelegator cu toata lumea si depaseste cu curaj starile de spirit care, parca se joaca ele cu tine intr-un ritm alert. Rezerva-ti momente pentru o plimbare usoara in aer liber si pentru a taifasui cu cei dragi. Chiar ai subiecte interesante de aflat si dezbatut.

Scorpion

O zi tensionata, nefiindu-ti prea clar de la cine sau de la ce ti se petrece asta. Organsimul tau este vulnerabil, astfel ca se pot evidentia afectiuni ale sistemului renal si segmentelor capului. Ai rabdare cu tine, evita eforturile, spatiile aglomerate si oamenii provocatori. Evita pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, intrucat exista un risc crescut de erori.

Sagetator

Multa lume roieste in preajma ta astazi. Senzatia ca te afli numai printre masti este pregnanta si destul de nelinistitoare. Asculta mai mult si evita sa vorbesti despre tine si planurile tale. Sunt personaje in preajma ta care vor, in secret, sa profite de tine. Intuitia este accentuata, astfel ca unii isi vor da seama ca esti o comoara de nepretuit in aceste zile. Cu putin efort te vei debarasa de indezirabili.

Capricorn

Vei fi nevoit sa participi la reuniuni oficiale cu multe personaje din anturajul socio-profesional. Se pare ca tema principala a dialgurilor de astazi este legata de veniturile obtinute din activitatea profesionala si conditiile de munca. Se recomanda prudenta, deoarece sunt posibile rasturnari de situatie greu de anticipat. Surprizele se tin lant la serviciu, astfel ca ar fi bine sa fii informat in permanenta.

Varsator

Este ceva mai dificil astazi sa-ti ordonezi gandurile, sa fii coerent in vorbe si actiuni sau sa asculti discursurile altora. De aceea, ocupa-te de activitati usoare care presupun efort mental moderat. Persoanele din anturajul apropiat te pot sprijini in demersurile tale. Totul este sa ai incredere in ei. Pe de alta parte este un bun prilej de a-ti relaxa sufletul si trupul. Asculta muzica linistitoare!

Pesti

O zi cu multe cheltuieli pe facturi, taxe, datorii sau servicii de care beneficiezi atat tu cat si cei dragi. Temerile privitoare la bugetul disponibil pentru toate acestea sunt fondate si de luat in seama. Alege cheltuielile prioritare si nu te lasa impresionat de mofturile celorlalti. Pe de alta parte, antreneaza-i pe cei alaturi de care consumi bani si bunuri comune, sa-si achite si ei partea lor.

Sursa cancan.ro

Comentarii

Ultimă oră