Sari la conținut
horoscopul-zilei-29-februarie-2016

Berbec

S-ar putea sa-ti incepi saptamana cu gandul la cineva foarte drag tie care iti lipseste foarte mult. S-ar putea ca relatia ta cu partenerul sau un prieten apropiat sa fie pe sfarsite, insa nu lasa ca gandul asta sa-ti strice ziua. E foarte posibil ca persoana in cauza sa aiba doar o perioada in care isi doreste sa fie singura si sa-si puna ordine-n ganduri.

Taur

Iti incepi saptamana fiind atacat din toate partile de informatii gresite care iti vor crea neplaceri. Trebuie sa fii foarte atent atunci cand afli ceva nou si sa verifici daca e adevarat ce ti se spune. Nu apleca urechea la barfe si zvonuri. S-ar putea sa te inseli si sa actionezi gresit.

Gemeni

Astazi se pare ca iti vei da seama ca lucrurile se aliniaza asa cum ti-ai planuit tu de ceva timp incoace. Esti pe drumul cel bun si-ti vei atinge scopul, insa s-ar putea ca astazi sa primesti niste vesti care iti vor intarzia un pic planurile de actiune. Renunta la frustrare si tine capul sus pentru ca vei reusi!

Rac

Fereste-te de luat decizii importante astazi, mai ales daca vine vorba de banca, avocat sau niste investitii pe care le ai facute undeva. S-ar putea sa fii indusa voit in eroare si sa iesi in pierdere. Ar fi mai bine sa verifici toate informatiile pe care le primesti si sa nu actionezi din impuls. Fii atenta cu banii tai!

Leu

Un membru al familiei sau cineva iubit s-ar putea sa nu-ti spuna tot adevarul astazi. Chiar daca nu ti se pare corect, ar trebui sa stii ca persoana aceasta incearca mai degraba sa te protejeze de ceva, nu sa-ti ascunda. Este momentul sa-ti pui incredere in instinctele tale si sa astepti ca situatia sa se calmeze.

Fecioara

Mintea-ti zburda peste tot si imaginatia iti este foarte bogata in acest inceput de saptamana. S-ar putea sa te simti incarcata de valul de idei bune pe care le ai si sa vrei sa dai mai mult decat 100%, asa ca ar trebui sa abordezi si un pic de liniste sau relaxare. Nu te suprasolicita. Pastreaza un pic de energie si pentru maine!

Balanta

Un membru al familiei nu se simte foarte bine si nici nu doreste sa comunice cu nimeni. Este de datoria ta sa afli ce s-a intamplat cu aceasta persoana si vezi ce poti face pentru a putea ajuta. Fa tot ce poti pentru a ajuta, insa nu te afunda prea mult in aceasta problema. Poate e nevoie si de sfatul sau vorba unui specialist. Tu decizi ce si cum.

Scorpion

Un coleg de munca sau un prieten se afla in cateva dificultati de ordin intim si nu iti doresti sa intervii pentru ca nu crezi ca e potrivit. Nu e momentul sa dai inapoi, sa stii. S-ar putea ca o vorba sau o fapta buna din partea ta sa fie de un real ajutor si sa oferi un ajutor nesperat doar prin sprijinul verbal. Asigura-te ca la finalul acestei zile vei primi odihna de care ai nevoie.

Sagetator

S-ar putea sa ai niste probleme in cariera datorita unor zvonuri rele lansate de alti colegi care-ti ochesc postul de multa vreme. Nu te cobori la nivelul barfelor, ci incearca sa-ti faci treaba cat de bine poti si sa le dai peste nas cu succesul tau si determinarea de a face ceea ce e corect, fara a apela la subterfugii miselesti.

Capricon

Vestile rele pe care le vei primi astazi despre starea ta financiara nu sunt chiar foarte rele. Ce-i drept, te vor dezechilibra un pic, insa e foarte important sa verifici bine informatiile si sa fii atenta cu facturile pentru a nu fi pacalita. S-ar putea sa fii nevoita sa dai o fuga pana la banca pentru a putea pune la punct situatia incerta.

Varsator

Cand te afli intr-o situatie neplacuta, iti place sa iti protejezi apropiatii si sa nu-i incarci si pe ei cu energie negativa de la vestile proaste. Faci insa o mare greseala pentru ca nu poti pastra pe umerii tai tot timpul toate responsabilitatile. In plus, nu e in regula sa nu-ti lasi apropiatii sa vada exact cum este realitatea. E bine sa-si paraseasca zona de confort din cand in cand pentru a creste.

Pesti

Te vei simti un pic obosita astazi, dar asta se datoreaza faptului ca pui prea mult suflet in ceea ce faci la locul de munca sau pentru proiectele pe care le ai de facut la facultate. Ai nevoie de inca o zi de weekend, asa ca astazi ar trebui sa o lasi un pic mai moale si sa incerci sa-ti reincarci bateriile pentru a putea face maine performanta.

Sursa lyla.ro

Comentarii

Ultimă oră