Sari la conținut

În minivacanța de Sfânta Maria se suplimentează autobuzele spre Poiană

in-minivacanta-de-sfanta-maria-se-suplimenteaza-numarul-de-autobuze-pe-linia-de-poiana

În perioada minivacanţei ocazionate de sărbătoarea creştină a Sfintei Maria (în perioada 12 – 15 august 2017) RATBV va suplimenta semnificativ capacitatea de transport pe linia 20 , facilitând în acest fel accesul călătorilor către Poiana Brașov și Centrul de Agrement și Divertisment din stațiune.

„De menționat, că din această lună abonamentele de transport pe toate liniile, cu prețul de 70 de lei/lunar, fără limită de călătorii, sunt valabile și pe linia 20 (Livada Poștei – Poiana Brașov), în conformitate cu HCL Brașov prin care s-a modificat Planul Tarifar al societății”, a aprecizat purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan.

În ceea ce privește orarele de circulație pentru perioada menționată, aducem la cunoștința călătorilor că în zilele de 12, 13 și 14 august a.c. mijloacele de transport în comun vor circula potrivit graficelor obișnuite, respectiv orare de sâmbătă (12 iunie), duminică (13 iunie) și luni (14 iunie). Pe parcursul zilei de marți, 15 august 2017, orarele valabile vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică, cu circulație între orele 6.30 – 22.30.

În ceea ce privește orarele de circulație pentru perioada menționată pentru transportul în comun pentru întreg orașul, în zilele de 12, 13 și 14 august 2017, mijloacele de transport în comun vor circula potrivit graficelor obișnuite, respectiv orare de sâmbătă (12 iunie), duminică (13 iunie) și luni (14 iunie). Pe parcursul zilei de marți, 15 august, orarele valabile vor fi cele corespunzătoare unei zile de duminică, între orele 6.30 - 22.30.


   Deciziile de mai sus au fost luate de noua echipă de conducere a RATBV S.A., numită de Consiliul de Administrație al societății până la finalizarea și validarea procedurii de selecție a directorilor în conformitate cu prevederile OUG 109/2011, privind guvernanța corporativă. Echipa este formată din Ovidiu Bucurei – Director General, Gabriel Antohe – Director Economic și Ovidiu Micu – Director Tehnic.

Comentarii

Ultimă oră