Sari la conținut
inca-16-telegondole-pentru-poiana-brasov

În sezonul acesta de iarnă, compania Ana Teleferic, deţinută de omul de afaceri George Copos, va opera 69 de telegondole, cu 16 în plus faţă de sezonul de anul trecut, în condiţiile în care s-a mărit domeniul schiabil din Poiana Braşov în urma investiţiilor făcute de autorităţile locale.
“În total instalaţiile Ana Teleferic au transportat din decembrie anul trecut până în martie 1,5 milioane de persoane. Anul acesta ne aşteptăm la un număr mai mare de persoane, dar toată activitatea depinde vreme”, a declarat Dan Volentir,  business development director al Ana Hotels SA.
Ana Teleferic face parte din grupul de societăţi comerciale Ana Holding şi are ca obiect de activitate transportul pe cablu. Compania operează transportul pe cablu din Braşov şi din staţiunea Poiana Braşov, prin telecabina care face legătura între centrul oraşului Braşov şi vârful Tâmpa, telecabinele Kanzel şi Capra Neagră şi instalaţia de telegondole din Poiana Braşov. Firma are  şase telecabine şi 69 telegondole. Capacitatea de transport pe care o asigură echipamentele de mai sus este de aproximativ 3.000 persoane pe oră. Investiţia în telegondole nu a fost făcută publică.
Staţiile telecabinelor şi telegondolelor noastre se pretează amplasării de reclame comerciale pe pereţii lor exteriori şi interiori, dar şi pe instalaţiile propriu-zise”, potrivit lui Dan Volentir. Preţul la rate card pentru publicitate pe o telegondolă este de  2.800 de euro pe sezon, potrivit lui, însă după negociere poate ajunge la 2.500 de euro.
Dacă pentru toate telegondolele s-ar găsi clienţi care să facă publicitate, atunci încasările pe sezon s-ar ridica la 173.000 de euro pe sezonul de iarnă, potrivit estimărilor zf.ro.

Comentarii

Ultimă oră