Sari la conținut
inca-o-remiza-pentru-stegari

FC Brasov a remizat în al doilea amical din Antalya, ocupanta locului 10 în prima ligă din Serbia.

După 0-0 cu bieloruşii de la Dnepr Mogilev, stegarii s-au văzut conduşi încă din minutul 9, când Saşa Popin a profitat de o neatenţie în defensiva Braşovului.

Braşovul a egalat peste doar două minute prin Ayhan Guclu, atacantul adus în acest an de la echipa secundă a lui Evian Tholon.

Un alt stranier transferat în iarnă, Danquah, a adus în avantaj gruparea lui Adrian Szabo, în minutul 50, când a fructificat pasa lui Nuno Viveiros.

Braşovenii se puteau desprinde la două goluri pe tabelă, însă Cristi Ionescu a avut ghinion în minutul 75, când mingea şutată de el a lovit transversala. Peste doar trei minute, Novi Pazar a restabilit egalitatea graţie lui Smajovic, care l-a învins pe Mutu cu un şut de senzaţie la vinclu.Pentru meciul cu FK Novi Pazar cele doua garnituri folosite de banca tehnica a "stegarilor" au aratat astfel:

(repriza I): Marinescu - Velayos, Barbu, Cr. Munteanu, Dumbrava - Enceanu, Moraru, Mateiu, Iulian Popa – Paun şi Guclu

(repriza a II-a): Mutu - Vagner, Oltean, Cr. Munteanu, Cr. Ionescu - Viveiros, Madeira, Iakab, Tatar – Buga şi Danquah.

La finalul partidei, antrenorul Adrian Szabo a declarat:"Am dominat de o manieră clară partida, dar din păcate nu am reuşit să ne apropiem victoria.

Din greşelile pe care le facem acum trebuie să învăţăm şi să nu le repetăm în meciurile oficiale.

Oricum, când am ales să folosim atâţia jucători tineri, ştiam la ce ne înhămăm şi ce ne aşteaptă, dar considerăm că acesta este drumul pe care FC Braşov trebuie să meargă.

Tinerii noştri fotbalişti sunt foarte talentaţi şi numai aşa pot căpăta experienţă".

În partida de aseară nu au putut fi folosiţi din cauza unor probleme medicale Davide Dias şi Paul Batin, dar aceştia vor fi pe teren cu siguranţă joi, în partida cu Donji Srem, ocupanta locului 11 în campionatul primei divizii a Serbiei.

Comentarii

Ultimă oră