Sari la conținut

Încă o vedetă părăsește B1 TV. Despărțire în termeni duri

inca-o-vedeta-paraseste-b1-tv-despartire-in-termeni-duri

Realizatorul emisiunii "Butonul de panică" de la B1, Cătălin Prisacariu, a fost anunțat sâmbătă că nu va mai avea emisiune începând cu data de luni, 6 aprilie, potrivit unui mesaj publicat de Prisecariu pe blogul propriu.
"Vineri, la finalul emisiunii, am spus că "ne revedem luni, de la ora 19.00″. Ieri, adică sîmbătă, pe seară, conducerea postului m-a informat că nu ne revedem luni. Nici de la 19.00, nici de la altă oră. Și nici în vreo altă zi. Emisiunea mea, deci, a fost scoasă de pe post", susține Cătălin Prisacariu pe blogul propriu.

"Singurul motiv invocat: situația financiară precară a postului. Dacă vă întrebați cum de verdictul financiar pomenit mi-a fost comunicat sîmbătă seară, nu pot decît să ridic din umeri și să îmi imaginez că, poate, fix atunci, sîmbătă seară, departamentul contabil al postului a încheiat o muncă extenuantă la un raport de audit care a arătat cît de gravă e problema. Dar adevărul e că habar n-am", mai spune realizatorul TV, preluat de StiripeSurse.ro. Contractul lui Prisacariu cu B1 TV se încheie după o colaborare de aproape doi ani și jumătate.

Comentarii

Ultimă oră