Sari la conținut
inca-o-victorie

FC Brașov a câștigat și al doilea amical al iernii. După ce săptămâna trecută, stegarii au trecut de Cetate Râșnov cu scorul de 3-0, acum brașovenii au învins cu scorul de 2-0 formația FK Miercurea Ciuc.

FC Brașov își continuă pregătirea pentru partea a doua a campionatului. Băieții antrenați de Mihai Stere au întâlnit FK Miercurea Ciuc într-un joc amical desfășurat pe terenul sintetic al bazei ICIM. Galben-negrii au câștigat disputa cu trupa condusă de fostul stegar Robert Ilyeș cu scorul de 2-0 (1-0). Golurile brașovenilor au fost marcate de Codoban în minutul 20 și de Ene în minutul 89.

Antrenorul galben-negrilor, Mihai Stere, a folosit două formule de echipă la acest meci amical. În prima repriză pentru FC Brașov au evoluat: Mutu – Buga, Istrofor, Poverlovici, Săftescu – Avram, Alupoaie, Vlad Munteanu, Pamfile – Codoban – Matei. În partea a doua stegarii au evoluat în formula: Căucă – Cerlincă, Istrofor, Poverlovici, Negotei – H. Popa, Pană, Coman, Andor – Rusu, Ene. Juniorul Livan nu a fost folosit, el fiind accidentat. Din păcate oficialii galben-negrilor nu au reușit încă să completeze lotul, iar Stere așteaptă în continuare întăriri.

Următorul test al galben-negrilor va avea loc vineri, când brașovenii se vor deplasa la Chiajna pentru o partidă amicală în compania celor de la Rapid București.

Comentarii

Ultimă oră