Sari la conținut

Încă se mai fac înscrieri pentru „Cursul de animatori pentru tineret!”

inca-se-mai-fac-inscrieri-pentru-cursul-de-animatori-pentru-tineret

Adolescenții și tinerii din Brașov mai au timp, până în 2 octombrie 2017, să se înscrie la cursul gratuit de animatori pentru tineret!

Cursul, organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Braşov şi Asociaţia Colors, se va desfășura între 6-8 octombrie 2017, la Centrul de Agrement Predeal şi este destinat tinerilor cu vârsta între 15-30 de ani, din judeţul Braşov, dornici să se implice în proiecte de tineret în anul care urmează.

Cursul are scopul de a le oferi participanţilor cunoştinţe şi abilităţi necesare pentru a transpune principalele concepte şi tehnici de animaţie socio-educativă în practica unui centru de tineret, pentru activităţi de tineret, de agrement şi de voluntariat.

Printre temele care vor fi abordate se regăsesc conceptele de bază ale animaţiei socio-educative şi ale centrului de tineret, precum şi nevoile tinerilor, facilitarea jocurilor şi metodele folosite în animaţie.

Cursul este gratuit, participanţii trebuind să îşi asigure doar transportul către/din Predeal. Informaţiile logistice vor fi trimise pe email participanţilor selectaţi.

Cursul este organizat în cadrul proiectului „Laborator de educaţie nonformală” cu finanţare a Ministerului Tineretului şi Sportului prin P2.

Mai multe informaţii şi formularul de înscriere se găsesc pe pagina de facebook a DJST Braşov https://www.facebook.com/sportsitineretbrasov/ , iar formularul de înscriere este disponibil pe https://goo.gl/forms/pvG1t79WRyF7VsGB3.

Comentarii

Ultimă oră