Sari la conținut
inca-un-pas-spre-playoff

SCM Craiova – Olimpia CSU Braşov 55-70 (33-32)

SCM Craiova: Toma 18, Prlja 18, Mitov 10, Ninu 5, Barbu 4

Antrenor: Milan Nisic

Olimpia CSU Braşov: Cursaru 26, Hoskins 20, Munteanu 9, Djokovic 9, Stjepanovic 6

Antrenor: Dan Calancea

Arbitrii: Andrada Csender, Şerban Răşogă

Baschetbalistele de la Olimpia CSU au câştigat la Craiova

Olimpia CSU Braşov este în grafic! În ultima etapă a primei ligi de baschet feminin, fetele antrenate de Dan Calancea s-au impus la Craiova şi păstrează în continuare şanse la calificare în play-off. Pentru a fi prezente în faza finală, braşovencele trebuie să învingă peste două săptămâni la Timişoara dar stau cu ochii şi pe jocul de la Alexandria dintre formația locală şi Sportul Studențesc.

Victorie în sfertul patru !

Braşovencele aveau la Craiova doar varianta victoriei pentru a mai spera la calificarea în play-off ! Meciul a fost unul de “care pe care”, formația care pierdea fiind practic exclusă din cursa pentru prinderea unui loc de play-off. În primele trei sferturi, cele două  echipe au mers cap la cap, niciuna dintre combatante nereuşind să se distaneze la mai mult de 3-4 puncte. Braşovencele au făcut însă un sfert patru de excepție, pe care l-au încheiat cu un categoric 24-9 !!  Cursaru(foto) şi Hoskins au făcut un joc de excepție şi a reuşit împreună 46 de puncte !!!

“Fetele au fost excepționale !”

Olimpia CSU Braşov avea doar variant victoriei la Craiova, pentru a mai continua cursa pentru ocuparea unui loc care să ducă în play-off-ul competiției. Conta însă şi diferența de scor, care trebuia să fie de minim 8 puncte în favoarea echipei de sub Tâmpa. “ Meciul a fost foarte echilibrat iar diferența a fost făcută de noi în ultima repriză. Fetele au fost excepționale ! Dacă pierdeam nu mai aveam nicio şansă să jucăm în play-off! Am câştigat şi am scos din cursă formația din Craiova. Avem şansele noastre în continuare! “ ne-a declarat principalul Olimpiei, Dan Calancea.

Încă o victorie şi calificare ?

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov vor trăi cu sufletul la gură finalul de sezon. Fetele antrenate de Dan Calancea sunt nevoite să câştige şi jocul din ultima etapă, de la Timişoara, cu Danzio. Chiar şi în cazul unui succes peste două săptămâni, formația de sub Tâmpa nu va fi sigură de prezența în play-off ! Sportul Studențesc joacă la Alexandria (echipă deja calificată în play-off) şi dacă va câştiga va lua “fața” Braşovului. “ Cel puțin la această oră, informațiile nu sunt tocmai bune pentru noi ! Alexandria este deja calificată şi din câte se pare se va da la o parte în jocul cu Sportul ! Să vedem ce va fi ! “ ne-au declarat surse din interiorul clubului.

Comentarii

Ultimă oră