Braşoveanca Andrada Fliundra, în vârstă de 22 de ani, a câştigat simpatia juriului şi a turiştilor din Bodrum, Turcia, la concursul MISS World League of Beauty and Fashion 2011.
Impresionată de Turcia. La concursul internaţional de frumuseţe, desfăşurat în perioada 8-18 mai, în Bodrum, Turcia, au participat 20 de concurente. Andrada a declarat la revenirea în ţară că a fost nevoită să prezinte managerului hotelului o copie a paşaportului, fiindcă toată lumea o credea a fi un top model latino-american. Tânăra a fost impresionată de locurile pe care le-a vizitat în Turcia.
Rochie premiată. Frumoasa şi carismatică braşoveanca a câstigat o distincţie pentru cea mai frumoasă rochie de seară, creată de designerul Luminita Coşleacara, de la atelierul Divine şi premiul special al juriului, cel de „Miss Baia Bodrum”. Premiul câstigat îi oferă tinerei privilegiul de a fi imaginea celui mai mare hotel din staţiune, „Baia Bodrum Hotel” şi posibilitatea de a se bucura de un sejur de 7 zile, pentru două persoane, în aceeaşi locaţie de vis.

Palmares bogat. Andrada Fliundra a câştigat ritlul de Miss Popularitate la Miss Universe România 2010. În 2011, a obţinut locul secund la concursul Miss „7 Continents” şi titlul de Miss Elegance, în Armenia. La sfârşitul anului trecut a fost desemnată „Queen of Romania”. Andrada face modeling de 13 ani.