Sari la conținut
incepe-balul-

Au mai rămas câteva zile până la startul ediției 2015-2016 a Ligii a doua. Unirea Tărlungeni va debuta în noul campionat, sâmbătă, de la ora 11.00, pe teren propriu în compania formației Șoimii Pâncota. Având în vedere programul infernal al trupei conduse de Dan Bona, meciul din prima etapă este unul extrem de important.

Unirea Tărlungeni începe ediția 2015-2016 a Ligii a doua cu un meci pe teren propriu în compania formației Șoimii Pâncota. Formația din Pâncota a terminat sezonul trecut al Ligii a doua pe poziția a treia în play-out, în timp ce echipa brașoveană a fost a patra în play-off-ul seriei a doua.

Anul trecut Unirea și Șoimii Pâncota s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, iar trupa lui Bona a câștigat ambele jocuri: 2-1 pe teren propriu și 4-0 în deplasare. Chirciu și compania vor să înceapă bine noul campionat și speră ca la finalul jocului cu formația arădeană să aibă trei puncte în clasament.

„Un meci pe care îl aşteptăm cu mare încredere. Noi ne dorim ca după acest joc să avem trei puncte în clasament. Eu zic că ne-am pregătit foarte bine în această vară. Spun că achiziţiile pe care le-am făcut aduc un plus acestei echipe. Trebuie să tratăm jocul foarte serios. Cu încredere, ne stă în putinţă să luăm cele trei puncte puse în joc” - Daniel Bona, antrenor Unirea Tarlugeni

Sezonul 2015-2016 al Ligii a doua se anunță unul extrem de dificil, din fiecare serie urmând să retrogradeze câte cinci echipe, iar a șasea va merge la baraj. Obiectivul Unirii Tărlungeni pentru campionatul ce bate la ușă este salvarea de la retrogradare.

„Eu îmi doresc, ca şi anul trecut, nimeni să nu câştige la Tărlungeni. De-asta vom trata aşa serios primul meci, oriunde vom merge trebuie să luăm puncte. Va fi un an infernal, cad 11 echipe. Eu sper ca la anul să ne găsească tot în Liga a II-a” - Daniel Bona, antrenor Unirea Tarlugeni

Partida dintre Unirea Tărlungeni și Șoimii Pâncota se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00 la Tărlungeni.

Comentarii

Ultimă oră