Sari la conținut

Începe baschetul! Alba Iulia - Olimpia CSU Braşov, marţi, de la 18.00

incepe-baschetul-alba-iulia-olimpia-csu-brasov-marti-de-la-1800

Baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov vor avea parte de un start de an foarte dificil. În primul joc oficial din 2016, fetele antrenate de Dan Calancea vor evolua marţi, pe terenul celor de la CS Universitatea Alba Iulia.

Partida care contează pentru etapa a 17-a din LNBF este programată de la 18.00.

Dupa destramarea echipei din Arad, Alba Iulia a obţinut semnăturile a trei jucătoare de la formaţia din vestul ţării şi va avea un cuvânt greu de spus atât în play-off, cât şi in Final Four-ul Cupei României.

"Ne aşteapta o partidă extrem de dificilă împotriva unei 'combo-team', ca să spun aşa. Prin achiziţiile pe care le-a făcut în ultima perioadă, în opinia mea, Alba Iulia este principala favorită la câştigarea titlului şi a Cupei României! Pentru ei, ratarea acestor performanţe, ar insemna rezultate foarte slabe! Important pentru noi este să facem un joc foarte bun şi să încercăm să câştigăm acest meci. Pentru noi poate să fie un avantaj faptul că fetele de la Alba nu sunt de multă vreme în aceeaşi formulă. Pe de altă parte, eu sunt convins că jucătoarele noi vor dori să demonstreze antrenorului că au valoare şi îşi merită locul în echipă!" - Dan Calancea, antrenor Olimpia CSU Braşov

Înaintea jocului de marţi, Olimpia CSU Braşov ocupă locul secund în clasament, cu doar două înfrângeri şi un total de 26 de puncte acumulate. De partea cealaltă, echipa din Alba Iulia se află pe locul 4, cu 25 de puncte în cont, dar şi un joc mai mult decât formaţia de sub Tâmpa.

Comentarii

Ultimă oră