Sari la conținut

Închisoare pentru tânărul care şi-a violat şi omorât vecina de 83 de ani

inchisoare-pentru-tanarul-care-sia-violat-si-omorat-vecina-de-83-de-ani

Tânărul care a încercat să violeze o femeie de 83 de ani din comuna Caţa, după care a ucis-o, şi-a primit condamnarea definitivă, 18 ani şi 4 luni de închisoare.

Decizia a fost luată de către judecătorii de la Curtea de Apel Braşov, care au menţinut sentinţa acordată de Tribunalul Braşov în luna noiembrie a anului trecut.

Bărbatul a fost găsit vinovat de săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu, tentativă de viol şi omor calificat.

Brașoveanul, din comuna Caţa, în vârstă de 20 de ani la momentul producerii faptei, în urmă cu un an, a sărit gardul de la casa unei bătrâne din sat şi, sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o pe aceasta să întreţină relaţii sexuale cu el.

Tânărul nu s-a mulţumit cu prima faptă şi, la finalul violului, şi-a înjunghiat victima în gât şi a ucis-o.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Postului din Caţa, urmaţi apoi de 12 poliţişti de investigaţii criminale, 5 specialişti criminalişti, un medic legist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Mai mult, a doua zi, la Caţa s-au deplasat 30 de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi ordine publică precum şi 10 specialişti criminalişti, care au continuat activităţile investigative.

Comentarii

Ultimă oră