Sari la conținut
infrangere-la-medias

FC Brașov a pierdut derby-ul etapei a 21-a din seria a doua a ligii secunde. La capătul unui meci echilibrat, stegarii au fost învinși în deplasare cu scorul de 2-1 (0-0) de Gaz Metan Mediaș, una dintre adversarele în lupta pentru promovare. După 17 minute de joc, Alexandru Munteanu a scăpat singur cu Căucă, dar a trimis pe lângă poarta porții brașovene. Galben-negrii au răspuns imediat, iar Ene a fost în situație de unu la unu cu Călin Albuț, însă goalkeeper-ul gazdelor a reușit să rețină. Stegarii au continuat să atace, dar Pană nu l-a putu învinge pe Albuț din lovitură liberă, iar Coman a nimerit bara din doar opt metri după o centrare perfectă a lui Ene.

S-a intrat la cabine la egalitate, scor 0-0 iar antrenorul gazdelor a mutat imediat după pauză când a efectuat două schimbări. În minutul 54, centralul Botaș l-a văzut pe Alexandru Munteanu când l-a lovit cu cotul în față pe Coman, însă nu i-a acordat decât un galben mijlocașului de la Gaz Metan. Trei minute mai târziu, Coman a trimis cu capul pe lângă poartă, iar după alte patru minute, Albuț a scos de sub bară șutul juniorului Manole. Contrar cursului jocului, în minutul 63, medieșenii au deschis scorul prin Gavra care a avut o execuție surprinzătoare de la 16 metri cu care l-a învins pe Căucă. Golul le-a turnat plumb în ghete galben-negrilor iar Alex Munteanu a scăpat din nou singur cu Căucă, dar goalkeeper-ul brașovean a reușit să respingă. Un minut mai târziu Căucă a respins în față mingea șutată de Băjenaru, iar Alex Munteanu a trimis în bara transversală. În minutul 76, omul negru pentru Gaz Metan Mediaș, Alexandru Munteanu, a avut o intrare urâtă asupra lui Madeira și a primit al doilea cartonaș galben. Avram a greșit incredibil într-un moment în care galben-negrii aveau avantaj de un om, iar Coșereanu a preluat i-a trimis lui Gavra și acesta a înscris pentru 2-0. Doar patru minute au avut găzarii avantaj de două goluri. Rusu a fost faultat în careu de Albuț și Matei a înscris din lovitură de la 11 metri. Trupa lui Stere a fosrțat egalarea, însă s-a terminat 2-1 pentru Gaz Metan care a cucerit astfel toate cele trei puncte puse în joc.

Gaz Metan Mediaș - FC Brașov 2-1 (0-0)

Au marcat: Gavra (min. 63 și min. 78) / Matei (min. 82 din penalty)

Gaz Metan Mediaș: Albuţ – Florean (Stancu 46’), Neag, Cazan, Neagu - P. Iacob, Băjenaru, Târcoveanu (Bic 46’), Al. Munteanu - Coşereanu, Gavra (Figliomeni 82’).

Antrenor: Leo Grozavu

FC Brașov: Căucă - Vagner, Marin, Madeira, Vl. Munteanu - Manole, Coman, Pană, Andor (Matei 75’) – Ene (Avram 72’), Buga (Rusu 68’).

Antrenor: Mihai Stere

Arbitru: Cătălin Botaş (Timişoara)

Asistenți: Raul Ghiciulescu (Lugoj) şi Andrei Chiţoiu (Timişoara).


.

Comentarii

Ultimă oră