Sari la conținut

Înfrângere pentru echipa de baschet Olimpia Braşov

infrangere-pentru-echipa-de-baschet-olimpia-brasov

Echipa de baschet feminin Olimpia Braşov a pierdut jocul desfăşurat pe teren propriu împotriva echipei SCM Craiova, cu scorul de 47-55 (15-14, 8-13, 14-13, 10-15).
Fetele antrenate de Dan Calancea s-au apărat bine în sferturile unu şi trei, însă, experienţa Larisei Toma, fostă componentă a echipei naţionale a României, şi-a spus cuvântul, ea înclinând balaţa în favoarea oaspetelor.
Punctele echipei de sub Tâmpa au fost marcate de Cursaru - 15, Thornton - 12, Mingo - 10, Necula şi Uşurelu - câte 4 şi Stjepanovic – 2. De partea cealaltă, Larisa Toma a încheiat jocul cu un „doble-double”, 21 de puncte înscrise şi 12 recuperări. În urma acestei înfrângeri, Olimpia Braşov a ieşit din zona play-off-ului, „olimpicele”, aflându-se pe poziţia a noua a ierarhiei cu 14 puncte.
„A fost un meci foarte greu. Chiar dacă pe alocuri ne-am comportat bine, astăzi am fost învinşi de această extraordinară jucătoare, Larisa Toma, care la 39 de ani ne-a bătut singură. Încă nu este nimic pierdut, însă ne va fi foarte greu. Trebuie să învingem în toate cele trei partide rămase de disputat din acest tur. Cu Timişoara ne va fi foarte greu”, a spus tehnicianul braşovencelor Dan Calancea.

Comentarii

Ultimă oră