Sari la conținut
inscrieri-la-targul-de-voluntariat-brasov

Organizațiile și instituțiile brașovene dornice să lucreze cu voluntari sunt așteptate să se înscrie la Târgul de voluntariat Brașov, ediția a IV-a care va avea loc în 17 mai, orele 10-16, la Biblioteca Județeană G. Barițiu.

Este singurul eveniment județean care pune față în față organizațiile neguvernamentale și instituțiile publice care dezvoltă proiecte de voluntariat comunitar și persoanele interesate de voluntariat.

Ca și în anii trecuți organizațiile vor avea la dispoziție un stand în care își vor promova proiectele și activitățile, precum și un spațiu comun pentru ateliere și activități demonstrative de voluntariat. O noutate a acestui an o reprezintă invitația de a susține o prezentare de 10 minute la mediatecă, despre misiunea organizației și principalele mesaje adresate voluntarilor sau persoanelor interesate de voluntariat din Brașov. De asemenea vizitatorii Târgului de voluntariat Brașov se vor putea înscrie la diferite ateliere despre legislația în domeniu, drepturile și obligațiile voluntarilor, motivația de a face voluntariat, precum și despre etica voluntarilor.

O altă noutate din 2014 o reprezintă bursa de parteneriate, un spațiu în care organizațiile și instituțiile brașovene vor putea discuta despre proiecte comune și parteneriate concrete, de realizat până la finalul acestui an.

Înscrierea organizațiilor și instituțiilor care lucrează cu voluntari la Târgul de voluntariat Brașov se face pe supervoluntari.ro/voluntariatbrasov (ediția a IV) până cel târziu 12 mai, completând formularul online.

Târgul de voluntariat Brașov este un eveniment propus în cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului și organizat de Asociația Colors și Rețeaua CAN, în parteneriat cu Biblioteca Județeană G. Barițiu, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Inspectoratul Școlar Județean Brașov.

Pentru actualizări ale programului vă invităm să consultați plinideidei.ro și facebook.com/asociatiacolors sau facebook.com/voluntariatbrasov. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați pe as_colors@yahoo.com sau telefon 0745-052151.

Comentarii

Ultimă oră