Sari la conținut
inscrieri-pentru-gala-pentru-supervoluntari

Gala pentru Supervoluntari, ediția a VI-a va avea loc în 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta.

Pentru al șaselea an consecutiv voluntarii activi din Brașov, care s-au implicat în proiecte de-a lungul anului 2014 vor avea ocazia să fie cunoscuți și premiați în cadrul singurului eveniment de profil din județul Brașov. La fel ca și în anii trecuți organizatorii au pregătit 15 categorii diferite, dintre care cele mai râvnite sunt coordonatorul de voluntari al anului și voluntarul anului.

Se pot înscrie în competiție organizații neguvernamentale, instituții publice care lucrează cu voluntari, grupuri informale sau companii private care au desfășurat proiecte de voluntariat corporatist în parteneriat cu organizații. Datorită modificărilor intervenite în domeniu, cu apariția noii Legii voluntariatului, pentru aplicațiile individuale ale voluntarilor, vârsta minimă va fi de 15 ani.

Formularele de aplicare se găsesc pe site-ul supervoluntari.ro, secțiunea Gala pentru Supervoluntari/Regulament, termenul limită pentru completarea lor fiind prelungit până în 14 noiembrie. Tot pe acest site se solicită și invitațiile la eveniment. Între 15-20 noiembrie veți avea ocazia să vă implicați în alegerea celui mai simpatic voluntar, care va fi ales drept persoana care va primi cele mai multe like-uri pe pagina www.facebook.com/asociatiacolors.

Evenimentul este organizat de Asociatia  Colors, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Brașov, Rețeaua CAN și partenerii lor .

Comentarii

Ultimă oră