Sari la conținut
inselaciune-beton

Inspectorii OPC au aplicat o amendă de 10 mii de lei şi au luat măsura de anulare a contractului,  în cazul unei societăţi bănuite de înşelăciune.

Un pensionar de 90 de ani, profesor universitar, a fost la un pas să fie înşelat de o firmă, care funcţionează sub egida unei asociaţii naţionale.

Muncitorii au fost reclamaţi la Protecţia Consumatorului, după ce i-au cerut bătrânului 150.000 de lei pentru un strat de şapă, turnat pe 16 mp de curte.

Meseriaşii pretind acum că s-au încurcat în cifre. ITM şi Poliţia au deschise propriile dosare în acest caz.

Ion Petrescu are 90 de ani şi este profesor universitar doctor în economie şi psihologie.

Pentru o lucrare de reparaţii la locuinţa sa din Piaţa Sfatului a încheiat un contract cu o firmă, care se obliga să toarne o şapă de câţiva centrimetri, contra sumei de 1000 de lei. Firma cere acum de 150 de ori mai mult.

Omul nu a vrut să le achite sumele imense imputate,  iar lucrătorii au trecut la ameninţări.

Reprezentanţii societăţii spun că nu ştiu să scrie şi să citească, nu cunosc valoarea banilor şi s-au încurcat în cifre.

După ce a văzut că muncitorii încearcă să-l tragă pe sfoară, bătrânul a alertat autorităţile.

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor  au solicitat reprezentanţilor firmei să prezinte toate documentele.

Firma a fost amendată de inspectorii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului cu suma de 10 mii de lei şi a fost luată măsura de anulare a contractului.

Toată povestea, aici:

https://youtu.be/zD2zCG8hnLA

Comentarii

Ultimă oră