Sari la conținut

Întâlnire a agenților economici cu Ministrul Turismului, în Poiana Braşov

intalnire-a-agentilor-economici-cu-ministrul-turismului-in-poiana-brasov

Ministrul Turismului, Titus Dobre va participa, mâine, 12 decembrie 2017, la o întâlnire cu agenții economici din Brașov, organizată la inițiativa Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Braşov.

În vederea prevenirii și evitării situațiilor în care brașovenilor și turiștilor le pot fi prejudiciate drepturile, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Centru Brașov organizează marți, de la ora 11.00, la Centrul de Agrement și Divertisment Poiana Brașov, o întâlnire de consiliere, mediere și informare cu agenții economici din județul Brașov, care desfășoară activități în domeniul turismului și alimentației publice.

La discuții vor participa organe de control din județul Brașov (reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, DSV, etc.), dar și președintele ANPC şi reprezentanți ai Autorităţii Naţionale pentru Turism.

Întâlnirea vizează și înființarea unor comandamente de iarnă speciale în stațiunile turistice, la Bran și în Poiana Brașov, acolo unde se concentrează cei mai mulți turiști, comandamente unde turiștii vor putea să reclame situațiile neplăcute din stațiuni.

La întâlnire, agenții economici vor putea să pună întrebări. Vor fi prezenţi afaceriști din HoReCa, alimentație publică, agrement, evenimente etc.

Acțiunea este realizată în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Braşov și Asociaţia de Turism Poiana Braşov și este premergătoare comandamentului de iarnă A.N.P.C., care se va desfășura în perioada 17-22 decembrie 2017 și 27-29 decembrie 2017.

Acțiunea pleacă de la premiza că este mai important să previi decât să sancționezi. De aceea se speră la o prezență cât mai numeroasă a agenților economici.

Comentarii

Ultimă oră