Sari la conținut

Întâlnire cu Mozart şi cu baletul, săptămâna aceasta la Opera Braşov

intalnire-cu-mozart-si-cu-baletul-saptamana-aceasta-la-opera-brasov

Melomanii braşoveni sunt aşteptaţi, joi, 9 iulie 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Braşov, la un recital eveniment: „Bun găsit, Domnule Mozart!”, dedicat geniului muzicii universale.


    În programul acestei seri sunt cuprinse arii, duete şi terţete ilustrative pentru creaţia mozartiană, din operele: „Nunta lui Figaro”, „Răpirea din Serai”, „Don Giovanni”, „Idomeneo”.


    Sâmbătă, 11 iulie 2020, de la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, braşovenii sunt invitaţi la o „Seară în paşi de dans”, oferită de soliştii şi ansamblul de balet al Operei Braşov. Incursiunea în plutiri de dans îi va purta pe melomani de la momentele speciale de balet din operele „Carmen” de G. Bizet, „Traviata” de G. Verdi, la baletul clasic „Coppélia”, pe muzica lui L. Delibes, până la ritmuri moderne de vals şi de tango.

Preţul biletelor pentru ambele spectacole este de 15 lei.


.................................................................................................

Joi, 9 iulie 2020, ora 19.00, Curtea Operei Brașov


  BUN GĂSIT, DOMNULE MOZART!


- Recital vocal-instrumental -


Soliști: Maria Catrina, Aurelia Florian, Corina Klein, Valentina Mărgăraș, Anda Pop, Cristina Radu, Lăcrămioara Schuller, Cristina Roșu, Lorand Cristian, Valentin Marele, Ștefan Schuller
Orchestra de cameră a Operei Brașov
La pian: Ovidiu Mezei
Prezintă: Lorand Cristian
Scenografia: Rodica Garștea
Regie scenă: Marilena Aldea
Preț bilete: 15 lei


............................................................


   Sâmbătă, 11 iulie 2020, de la ora 19.00, în Grădina de vară a Operei Brașov vă așteptăm la o „Seară în pași de dans”, oferită de soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov.

Incursiunea în plutiri de dans ne va purta de la momentele speciale de balet din operele „Carmen” de G. Bizet, „Traviata” de G. Verdi, la baletul clasic „Coppélia”, pe muzica lui L. Delibes, până la ritmuri moderne de vals și de tango.

Dansează soliștii și ansamblul de balet al Operei Brașov: Anca Branea, Melania Condoiu, Iulia Coșeriu, Diana Drăgan, Meda Enăcache, Valentina Mirică, Miruna Moldoveanu, Mihaela Pop, Cristina Rotundu, Alexandra Scriminț, Adriana Simion, Liliana Țărâncă, Claudiu Dane, Dorin Mirea, Matei Rada și Adrian Scriminț. Coregrafia este semnată de Nermina Damian, Ramona Mezei, Valentina Mirică, Ioan Dorin Coșeriu, Alexandru Fotescu, Dorin Mirea.

Prezentarea spectacolului va fi făcută de Simona Manole. Scenografia: Rodica Garștea. Regie scenă: Silvia Papadopoulos.


    Preț bilet: 15 lei

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.


     La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m.


   „Vă rugăm frumos, în cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, să rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment”, anunță reprezentanții Operei Brașov.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

Comentarii

Ultimă oră