Sari la conținut

„Întâlnirea generaţiilor”, la Zilele Orașului Predeal

intalnirea-generatiilor-la-zilele-orasului-predeal

La Predeal au fost celebrate, în week-end-ul care a trecut, zilele oraşului, localnicii şi turiştii luând parte la numeroase activităţi organizate de autorităţi în Piaţa Gării, punctul central al manifestărilor, dar şi în alte locuri din staţiune.

O pată de culoare a sărbătorii a reprezentat-o întâlnirea generaţiilor de la mănăstirea Sfântul Nicolae, care a cuprins expoziţia fotografică „Predeal 100”, cu cele mai importante momente istorice ale oraşului precum şi lansarea Cărţii Centenarului, în care toţi locuitorii oraşului vor avea ocazia, până la 1 decembrie 2018 să îşi lase scrise mesajele pentru generaţiile ce vor urma.

Între concertele spectacolele care i-au avut ca protagonişti pe Ionela Bran, Ansamblul „Poarta Dorului”, Oana Radu, Elena Merişoreanu sau Alex Velea, au avut loc concursuri de cros şi kendama, activităţi distractive pentru copii, o expoziţie gastronomică, dar şi exerciţii demonstrative ale vânătorilor de munte.

Elevii de la Liceul Mihail Săulescu au participat la o lecţie de istorie oferită de militarii de la Batalionul 21 Vânători de Munte, iar în cadrul sărbătorii a avut loc şi crosul „Fii erou pentru eroi!”.

Comentarii

Ultimă oră