Sari la conținut

Intrarea în Municipiul Săcele va fi reamenajată în zona Podului Dârste

intrarea-in-municipiul-sacele-va-fi-reamenajata-in-zona-podului-darste

Două giratorii şi accese directe între centuri!


 Intrarea în Municipiul Săcele va fi reamenajată în zona Podului Dârste, autorităţile săcelene anunţând că au început demersurile de aprobare a documentaţiei în acest sens.


   Proiectul, care are drept scop crearea unui nod rutier şi fluidizarea traficului în zona de intersecţia a DN 1 cu centura Braşovului şi cea a municipiului Săcele, a fost vehiculată încă din anul 2014, însă nu s-a mai concretizat, deşi atunci se anunţa că vor începe lucrările.


  Primăria Săcele a anunţat acum că a fost primit avizul favorabil de la DRDP Braşov, iar, la ora actuală, Planul Urbanistic Zonal aferent resistematizării rutiere este spre analiză la CNAIR.


  „Conform documentaţiei, în zonă vor fi amenajate două sensuri giratorii care vor face legătura între ocolitoarea Săcelelui şi cea a Braşovului, cât şi între DN1 şi ieşirea din municipiu. După avizele din partea CNAIR documentaţia va fi înaintată spre aprobare Consiliului Local Săcele”, au explicat edilii săceleni.


  Astfel, în zonă ar urma să se amenajeze două sensuri giratorii, care să facă legătura atât între ocolitoarea Braşovului şi cea a Săcelelor, cât şi între DN 1 şi ieşirea din municipiul Săcele. Practic, bretelele de acces spre podurile care intră dinspre Bucureşti spre Braşov şi spre ocolitoare ar urma să fie lărgite, astfel încât accesul dinspre Săcele să nu mai fie îngreunat şi să se reducă timpii de aşteptare.

Comentarii

Ultimă oră