Sari la conținut

Învățăturile lui Aristotel Căncescu către urmași

invataturile-lui-aristotel-cancescu-catre-urmasi

La aproape doi ani de la iesirea forțată din viața politică, fostul președinte al Consiliului Județean Brașov , Aristotel Cancescu , recunoaște că a forțat realizarea pistei aeroportului Brașov -Ghimbav, în condițiile în care, la acea oră, știa că nu există finanțarea completă.

Căncescu a mărturisit la Mix Actual, la Mix TV, că a contat pe faptul că, odată realizată pista, nu mai e loc de întors și proiectul va fi obligatoriu finalizat. Că nimeni nu va mai pune piedici, cum s-a întâmplat atâția ani și că cele 50 de milioane de euro, care mai sunt de investit la aeroport, trebuie să fie asigurați cumva, suma nefiind pentru Brașov una imposibilă.


Legat de declarația urmașului său la Consiliul Județean,  Adrian Veștea, cum că dacă nu realizeazâ aeroportul în acest mandat ar trebui adus "un sobor de preoți, sâ sfințeascâ locul, pentrucă e ceva necurat", Căncescu spune că ar trebui adus " un sobor de politicieni" care să-și unească forțele, să se termine aeroportul .


El crede că lupta politică între cei trei lideri marcanți ai Brașovului, respectiv George Scripcaru (ex-PDL), Constantin Niță (PSD) și Aristotel Căncescu (ex-PNL) a făcut ca aici să stagneze proiecte vitale pentru zonă: aeroport, autostradă sau spital.


Cum ïn acest moment, mai spune Căncescu, "pe cei trei lideri puternici de altădată, care au marcat Brașovul ultimilor zece ani, îi unește controlul judiciar, toți trei fiind nevoiți să facă un pas înapoi până la cuvântul final al Justiției", cei care le calcă urmele trebuie să nu repete greșelile trecutului și să lupte împreună, dincolo de orgolii și interese, pentru Brașov.

Comentarii

Ultimă oră