Sari la conținut
invinsi-de-lider

Unirea Tărlungeni, era sperietoarea granzilor din seria a doua a ligii secunde. În primul meci oficial al anului, trupa lui Bona primea vizita liderului CSM Râmnicu Vâlcea. Forika și compania au început perfect și după șase minute aveau 1-0 pe tabela de marcaj după golul înscris de Bogdan Minciună dintr-o lovitură de la 11 metri. Vâlcenii s-au instalat imediat la conducerea jocului și până la pauză au întors rezultatul. Octavian Vasile în minutul 14 a restabilit egalitatea cu un șut de la 10 metri, iar Ludușan a înscris un euro-gol cu un șut de la peste 30 de metri. În prelungirile primei reprize, Damian a punctat dar golul a fost anulat pentru off-side. În partea secundă Vâlcea a continuat să domine, dar Unirea putea da lovitura pe final când Ioan Șerban a trimis din doi metri peste poartă. În ultimul minut al prelungirilor, Voinea a scăpat singur cu Perianu și a stabilit scorul final, 3-1 pentru Vâlcea.

Nu am înțeles nimic din meciul ăsta. Am început bine, am condus cu 1-0 după care nu am mai înțeles nimic. Am dat doar pase la adversar, am pierdut mingi și Vâlcea a întors rezultatul până la pauză. Jucătorii au arătat cu totul și cu totul altceva decât în meciurile de pregătire. Parcă sunt ieșiti din formă, sunt obosiți și sunt jucători care se cred vedete. Pentru mine este un mare semn de întrebare acest joc. Am impresia că am creat condiții prea bune pentru această echipă. Sunt complet nemulțumit de joc", a declarat Dan Bona la finalul jocului.

În urma acestui rezultat, Unirea Tărlungeni rămâne pe locul 11 cu 14 puncte acumulate, în timp ce vâlcenii își consolidează poziția de lideri ai seriei.

Comentarii

Ultimă oră