Sari la conținut

Joburi bine plătite care necesită 0 experiență? Iată care sunt acestea

joburi-bine-platite-care-necesita-0-experienta-iata-care-sunt-acestea

Chiar dacă sună prea frumos ca să fie adevărat, poți să găsești acel job bine plătit fără a fi nevoie să fi acumulat ani de experiență în domeniu. În lumea actuala observăm schimbări constante, apar noi joburi, angajatorii tind să aibă alte perspective iar lumea se adaptează foarte rapid. Acum ai posibilitatea de a-ți ușura procesul de identificare a unui job, făcând bani în manieră inteligentă.


Iată mai jos către ce joburi ai putea să te îndrepți în cazul în care deși ai 0 experiență, vrei să te integrezi pe piața muncii:

l Vlogger


În ziua de azi auzi din ce în ce mai multe persoane care se fac remarcate pe internet, își construiesc o comunitate și păstrează constant legătura cu aceasta. Ei bine, dacă ai puțină carismă, îți place să vorbești în fața camerei și să fii în centru atenției, atunci jobul de vlogger poate fi cel mai potrivit pentru tine. Nu ai nevoie de experiență, aspectele esențiale se învață pe parcurs. Spune lucruri care merită să fie spuse, axează-te pe o anumită nișă, câștigă simpatia oamenilor, iar apoi vei fi și remunerat pe baza diverselor campanii create și colaborări.

Pe de altă parte, dacă te simți în largul tău în fața camerei poți lua în considerare și domeniul videochatului. Dacă acesta îți atrage atenția, Kendrastudio.ro, agenție din București, face angajări în videochat oferind un proces simplificat prin care te poți integra în echipă.

l Model de videochat


Pentru a deveni model de videochat e destul să îți dorești. Nu ți se impune niciun fel de limită, nu ai nevoie de o pregătire anterioară deoarece poți să înveți totul chiar la agenția la care ai aplicat. Astfel vei putea cu ușurință să activezi în domeniu. La o agenție profesionistă ai parte de training în videochat, așa că nu trebuie să-ți faci griji cu privire la competențele tale. Acolo le poți dobândi pe cele necesare, iar în scurt timp te vei familiariza cu tot ceea ce e nevoie, datorită unui mentor care te va sprijini contant.

l Translator


Dacă cunoști la perfecție cel puțin o limbă străină atunci deja ar trebui să știi că jobul de translator ți s-ar potrivi de minune. Poți activa în industria freelancing, unde îți poți oferi serviciile tale persoanelor care au nevoie de traducere din și în diferite limbi. Bineînțeles că experiența nu este necesară, abilitatea deja o ai, mai trebuie doar să o pui în valoare.

l Agent Imobiliar


Unul dintre locurile de muncă bine plătite în care primești un venit considerabil e reprezentat de agenția imobiliară. Pentru a începe o astfel de carieră trebuie să să fii echipat cu competențele potrivite printre care răbdare, perseverență și abilități interpersonale. În ceea ce privește experiența, nu ai nevoie de aceasta deoarece și în această situație poți avea parte de o inițiere din partea unui mentor responsabil. Și chiar dacă nu, imobiliarele reprezintă un domeniu destul de intuitiv, în care vei înțelege rapid ce vei avea de făcut.

În concluzie, nu te lăsa descurajată de faptul că n-ai experiența când vine vorba de aplicarea la un nou job. Deși așa ai auzit din majoritatea surselor importanța ei, aceasta nu este definitorie și pentru mulți dintre angajatori nu reprezintă un criteriu pe care-l iau în considerare. Așa că trebuie să fii dispusă să înveți și începe acel job dorit.

Sursa foto: Unsplah.com

Comentarii

Ultimă oră